Coronamaatregelen kantoor

November 2021

We zetten voor u nog even de op ons kantoor geldende coronamaatregelen op een rij:

  • Alleen bezoek op afspraak.
  • Voor u en onze veiligheid: kom alleen naar onze kantoren als u geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaart. Als u niet naar ons kunt of wilt komen, zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen bijvoorbeeld ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden.
  • Alle mogelijke hygiënemaatregelen zijn en worden genomen op onze kantoren. We geven nog steeds geen handen en bewaren een veilige afstand. We serveren geen thee of koffie en houden het sober. We reserveren ruim tijd tussen de afspraken.
  • Wilt u aub geen andere personen meenemen dan die noodzakelijk zijn voor de afspraak. Neem dus geen kinderen, vrienden of bekenden mee. 
  • Per afspraak in beginsel maximaal twee personen op bezoek. 
  • Makelaars en adviseurs worden gevraagd niet mee te komen bij een overdracht van een woning.
  • Zijn bij een afspraak meer dan twee personen betrokken, dan worden vooraf specifieke afspraken gemaakt hoe te handelen (mogelijkheid om vooraf een volmacht te ondertekenen). We zoeken graag samen met u naar een passende oplossing. 

Bovenstaande maatregelen nemen we gelet op de mogelijkheden van ons pand op voldoende ventilatie en het creëren van een zo veilig mogelijke ontvangst van cliënten.

We blijven dus ook nu nog even voorzichtig in onze omgang met cliënten, voor u en onze veiligheid. Per situatie wordt gekeken wat daarin mogelijk is.

Rouwenhorst Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 80968465
btw nr: NL861871741B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Langestraat 67
7491 AB Delden

Postadres

Postbus 39
7490 AA Delden