Welkom bij Opbroek Netwerk Notarissen!
Jouw notaris in hartje stad, het mooie centrum van de Hanzestad Deventer.

Ook de voorgangers van notaris Opbroek, notaris Kleefsman, notaris van Arendonk en notaris Fischer waren gevestigd op dit adres, Gibsonstraat 35.

Hartje stad, maar wel voor de deur parkeren! Geef je kenteken bij binnenkomst door en wij melden jouw auto aan. (max. twee)

Kom je met de trein? Wandel vanaf het CS Deventer door het Rijsterborgherpark of langs het water en je vindt ons kantoor op circa 10 minuten lopen. 

COVID-19 Virus (Corona)
Vanzelfsprekend nemen wij alle door de overheid voorgeschreven maatregelen in acht in het kader van het Coronavirus en beperken wij – indien mogelijk – het aantal contact momenten. Voor jouw en onze veiligheid verzoeken wij je niet naar ons kantoor te komen als je klachten van neusverkoudheid, hoest, keelpijn of koorts hebt. Als je niet naar ons kantoor kan of wil komen, vinden we vast een oplossing om onze diensten te verrichten en je te helpen. Besprekingen kunnen bijvoorbeeld via telefoon of ander communicatiemiddel plaatsvinden en in bepaalde gevallen is ondertekening van een akte per volmacht mogelijk. Heb je een afspraak, kom alleen! Zo kunnen we het aantal contactmomenten tot een minimum beperken.

Ons maandelijks inloopspreekuur op de tweede vrijdag van de maand is voor onbepaalde tijd omgezet in een telefonisch spreekuur.

Openingstijden 
Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 u tot 17:00 u. 

Op de volgende dagen hebben wij een wijziging in onze openingstijden: 
Ons kantoor is gesloten op:

Goede vrijdag: vrijdag 15 april 2022
Pasen (eerste en tweede paasdag): zondag 17 en maandag 18 april 2022
Koningsdag: woensdag 27 april 2022
Hemelvaartsdag: donderdag 26 mei 2022 en vrijdag 27 mei 2022
Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag): zondag 5 juni en maandag 6 juni 2022
Kerst (eerste en tweede kerstdag): zondag 25 en maandag 26 december 2022

Vragen? 
Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen?
Bel of mail gerust!
(0570) 612103 of info@opbroeknotaris.nl

Lees verder...

nieuws van netwerk notarissen

5 januari 2022nieuws

In EenVandaag: "Erfwet aanpassen aan nieuwe gezinsverbanden"

De redactie van het tv programma EenVandaag maakte een item over de steeds losser wordende familiebanden in relatie tot de erfwet. Zo is er een toename van het aantal ontervingen...

lees verder >
24 december 2021nieuws

Decemberwens

Wij wensen je graag fijne en mooie dagen en een prachtig 2022. Tot in het nieuwe jaar! We staan dan weer graag tot je beschikking met ons  advies voor wonen,...

lees verder >
18 juni 2018nieuws

Kleinkinderen laten mee-erven #maandvandekinderen

Steeds meer opaʹs en omaʹs kiezen ervoor om hun kleinkind op te nemen in hun testament. Dit heeft natuurlijk alles te maken met een goede band die er tussen grootouders...

lees verder >
Mr. E.S.J. (Eelco) OpbroekNotaris
Ik ben Eelco Opbroek, netwerknotaris bij Opbroek Netwerk Notarissen in Deventer. Loop rustig bij ons binnen, ik help je graag bij al jouw vragen op notarieel gebied.
mw. mr. N. (Nuray) ÇolakKandidaat-notaris
J.W. (Annemieke) BlousNotarieel medewerker
Ik ben Annemieke Blous, notarieel medewerker bij Opbroek Netwerk Notarissen in Deventer. Het eerste contact met ons kantoor, aan de balie, de telefoon of via de email heb je met mij. Ik maak de afspraken met je of verbind je door met één van mijn collega’s. Daarnaast zorg ik voor de administratieve afhandeling van alle dossiers. Loop rustig bij ons binnen, onze deur staat altijd open.
A. (Arita) van MilNotarieel medewerker
G. (Goos) de VriesNotarieel medewerker
Ik ben Goos de Vries, notarieel medewerker bij Opbroek Netwerk Notarissen in Deventer. Mijn specialisatie is onroerend goed. Ga je een huis kopen of verkopen, een hypotheek afsluiten of oversluiten, dan help ik je graag verder. Ik ben het aanspreekpunt voor al je vragen.
I. (Ingrid) Wolbrinkoffice manager
Ik ben Ingrid Wolbrink, office manager bij Opbroek Netwerk Notarissen in Deventer. Het eerste contact met ons kantoor aan de telefoon heb je met mij. Ik maak de afspraken met je of verbind je door met één van mijn collega’s. Daarnaast zorg ik voor alle praktische zaken binnen het kantoor, het aanmaken, beheren en afhandelen van dossiers. Loop rustig bij ons binnen, onze deur staat altijd open.

Opbroek Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 08214182
btw nr: NL851201398B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Eventuele wijzigingen in onze openingstijden kunt u vinden bij onze nieuwsberichten.

Bezoekadres

T.G. Gibsonstraat 35
7411 RP Deventer

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.