MarkVlietheeft meerdere kantoren

Vacature telefoniste/notarieel medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een telefoniste/notarieel medewerker voor 24 uur per week.

Wat ga je doen?

Als telefoniste van MarkVliet Netwerk Notarissen ben jij ons visitekaartje aan de telefoon en bij ontvangst van cliënten. Daarnaast heb je administratieve werkzaamheden die behoren bij een notarieel medewerker zoals het inboeken van de akten in de registers na het passeren. Je verzorgt ondersteunende werkzaamheden van zeer uiteenlopende aard voor diverse collega’s.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een representatieve enthousiaste telefoniste/notarieel medewerker die ervaring heeft in het notariaat. Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer. Je hebt een dienstverlenende instelling, werkt nauwkeurig en pro-actief. Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

De uren worden verdeeld over drie dagen waarbij woensdag tot een werkdag behoort.

Wie zijn wij?

MarkVliet Netwerk Notarissen is een kantoor met een vestiging in Fijnaart, Oudenbosch en Roosendaal. Ons kantoor bestaat naast de notarissen uit diverse juristen, notarisklerken en notarieel medewerkers. MarkVliet Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, zij delen kennis en adviseren elkaar, zodat zij de cliënten beter van dienst kunnen zijn. Ons kantoor is servicegericht, laagdrempelig en heeft een uitgebreide, interessante praktijk. Wij hebben een regiofunctie en bieden alle voorkomende notariële werkzaamheden op het gebied van onroerend goed (ook een agrarische praktijk), ondernemingsrecht en familierecht (waaronder een grote boedelpraktijk). Kwaliteit van de juridische dienstverlening staat hoog in het vaandel.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je solliciteren? Stuur je sollicitatie met CV per e-mail naar Wendy van Gils (office manager) wendy@markvliet.nl. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Wendy, telefoonnummer 0168 463 550.

MarkVliet Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 20152052
btw nr: NL820538620B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Kadedijk 2
4793 GB Fijnaart