Limes Netwerk Notarissenheeft meerdere kantoren

Welkom bij Limes Netwerk Notarissen. Dé Netwerknotaris in Boskoop. 
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen.
Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij Limes werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Boskoop.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Limes Netwerk Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

17 april 2019

Goede vrijdag en Pasen

Vrijdag 19 april en maandag 22 april zijn al onze kantoren gesloten in verband met goede vrijdag en Pasen.
Het inloopspreekuur van vrijdag 19 april op ons kantoor in Alphen aan den Rijn zal dan ook vervallen.

11 april 2019

Inloopspreekuur de Juffrouw Hazerswoude-Dorp

Door omstandigheden gaat het inloopspreekuur in de Juffrouw,  Hazerswoude-Dorp op woensdagmiddag 17 april en woensdagmiddag 1 mei niet door.

4 april 2019

Beëdiging mr. G.H.C. (Gerrit) van den Berg

Vandaag is een bijzondere dag bij ons op kantoor. Mr. G.H.C. (Gerrit) van den Berg is officieel beëdigd als notaris.

Hij heeft per 1 augustus 2018 al het roer binnen kantoor Nieuwkoop overgenomen van mr. J.K. (Sef) Schmitz die in verband met het bereiken van de pensioen gerechtigde leeftijd is gestopt, na bijna 30 jaar in Nieuwkoop notaris te zijn geweest.

Dit afscheid en de opvolging willen wij uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op een later tijdstip zullen wij hier op gepaste wijze aandacht aan geven en u in de gelegenheid stellen om afscheid te nemen van mr. J.K. (Sef) Schmitz en kennis te maken, voor zover dit nog niet is gebeurd, met mr. Gerrit van den Berg.

nieuws van netwerk notarissen

21 mei 2019nieuws

Nieuwe alimentatiewet aangenomen: alimentatietermijn wordt korter

Vandaag is in de Eerste Kamer een nieuwe alimentatiewet aangenomen. Hierdoor wordt in de toekomst de duur van partneralimentatie korter. Nu is 12 jaar nog de maximale termijn; dit...

lees verder >
30 april 2019nieuws

Nabestaanden lopen uitvaartverzekering vaak mis

Meer dan twee derde van de Nederlanders heeft een uitvaartverzekering, volgens Uitvaartverzekeringwijzer.net. Het bedrag van de verzekering is meestal tussen de 5.000 en 10.000 euro. Nabestaanden blijken vaak niet op...

lees verder >
10 april 2019nieuws

Levenstestament en euthanasieverklaring

Deze week besteedde het tv-programma EenVandaag aandacht aan de euthanasieverklaring en dementie. Omdat artsen niet verplicht zijn een euthanasiewens van iemand te vervullen, is er een risico dat de arts...

lees verder >
mr. P.H. van den Berg (Peter) notaris
M.L. Salzmann (Madelon)notarieel medewerkster
S. de Boer-Koomen (Sytske)notarieel medewerkster

Limes Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 52383237
btw nr: NL8504.19.451.B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Van 12.30 uur tot 13.30 uur zijn wij gesloten. Op dinsdag- en donderdagmiddag alleen op afspraak. Door omstandigheden gaat het inloopspreekuur in de Juffrouw te Hazerswoude-Dorp op woensdagmiddag 17 april en woensdagmiddag 1 mei niet door

Bezoekadres

Zijde 23
2771 EJ Boskoop

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.