Coronamaatregelen

Wij doen het dringende verzoek aan al onze bezoekers van kantoor om een mondkapje te dragen. Tijdens de afspraak zelf kan het mondkapje af. Wij volgen hiermee het dringende advies van de landelijke overheid. Dit als uitbreiding op de maatregelen die er al waren; het desinfecteren van de handen bij binnenkomst, het houden van 1,5 meter afstand met de medewerkers en andere bezoekers van ons kantoor.

Wij houden alle berichtgevingen en adviezen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Leidend hierbij is de informatie van de overheid en het RIVM. Naar aanleiding daarvan hebben wij onder andere de volgende maatregelen getroffen:

Wij vinden het verstandig het aantal bezoekers van ons kantoor tot het minimum te beperken.

Passeren doen onze (kandidaat-)notarissen uitsluitend met de partijen die bij de transactie direct betrokken zijn en van wie de handtekening is vereist.

Makelaars, financieel adviseurs, kinderen en anderen (die normaliter welkom zijn bij op zich vaak een heuglijk moment) kunnen wij nu helaas niet ontvangen.

Wij verzoeken de bezoekers om – voor uw eigen, onze en andermans bescherming – uitsluitend naar ons kantoor te komen als u niet een van de door het RIVM bekend gemaakte verschijnselen heeft: koorts, (neus)verkoudheid, hoesten en/of keelpijn.

De (kandidaat-)notarissen en medewerkers geven geen handen meer en houden gepaste afstand, koffie en thee wordt niet meer geserveerd.

Onze medewerkers werken zo veel mogelijk vanuit huis, alleen een kernteam bemenst het kantoor.

Bij koorts, (neus)verkoudheid, hoesten en/of keelpijn blijven onze medewerkers thuis en komen pas na overleg weer op kantoor.

Telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar.

We maken een notitie van uw telefoontje en de behandelaar neemt daarna contact met u op, telefonisch of via de mail.


Krans Notarissen

handelsregisternr: 34308463
btw nr: NL8017.94.900.B.01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:00 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Van Eedenstraat 20
2012 EM Haarlem

Postadres

Postbus 104
2000 AC Haarlem