Jouw notaris in Deurne

Hannelie Jagtenberg / Notariaat Deurne is het notariskantoor van Deurne en omstreken. Het notariaat is een voortzetting van oud-notarissen Tromp, van den Wildenberg, Hoppenbrouwers, Bots en Borghstijn.

Wij zijn gespecialiseerd in agrarisch recht, estate-planning, vennootschapsrecht, personen- en familierecht, erfrecht, appartementssplitsing en bouwprojecten.
Wij zijn je van dienst met zaken als het kopen of verkopen van een woning en het opstellen van een hypotheekakte.
Daarnaast helpen wij je met het opstellen van een samenlevingscontract, partnerschapsvoorwaarden, huwelijksvoorwaarden of een (levens)testament.

De persoonlijke aandacht van ons regionale notariskantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat je optimaal van dienst te zijn.

nieuws van het notariskantoor

17 maart 2020

Dienstverlening en uitbraak coronavirus

Ons kantoor blijft geopend zolang dit op een verantwoorde wijze mogelijk is en dit niet door de overheid wordt ‘verboden’. Vanzelfsprekend nemen wij alle maatregelen in acht die de overheid in het kader van het COVID 19-virus (coronavirus) neemt. Onze dienstverlening zal daardoor wel anders zijn. Zo geven we geen handen en bewaren we een veilige afstand.

Voor de veiligheid van onze cliënten en onszelf verzoeken wij cliënten alleen naar ons kantoor te komen als zij geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaren. Als u niet naar ons kantoor kunt of wilt komen, zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen bijvoorbeeld ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden en in bepaalde gevallen is ondertekening van een akte per volmacht mogelijk.


28 februari 2019

We zoeken een kandidaat-notaris

Heb jij de beroepsopleiding afgerond en ambieer jij een kartrekkersrol? Lees dan snel verder, want deze vacature biedt enorm veel kansen. Hannelie Jagtenberg/ Notariaat Deurne is op zoek naar een ambitieuze en oplossingsgerichte kandidaat-notaris.  

Vacature omschrijving

Iedere werkweek is anders, iedere werkdag is anders en ieder dossier is uniek. Om jou een goed beeld te geven van de werkzaamheden en verantwoordelijkheden, vind je hieronder een greep uit zaken die van jou verwacht worden:

• Het zelfstandig afwikkelen van dossiers. Je beheerst alle rechtsgebieden, maar de nadruk ligt op het personen-en familierecht.

• Het regelmatig passeren van akten.

• Het voeren van besprekingen.

• Het voorbereiden en opstellen van juridische adviezen.

• Het je bezig houden met de interne kantoororganisatie, zoals het opstellen van procedures en modellen.

Heb je de ambitie om mee te denken over de koers van de organisatie en daarin ook door te groeien? Grijp dan deze kans!  

Vacature eisen

Hannelie Jagtenberg / Notariaat Deurne zoekt een 2e kandidaat-Notaris die enerzijds uitgaat van de feiten, maar anderzijds zich kan verplaatsen in verschillende partijen en belangen die samen kunnen komen in één dossier. Als je onderstaande vragen met ‘ja’ kan beantwoorden zijn we op zoek naar jou.

• Heb je 3 tot 10 jaar werkervaring als kandidaat-notaris?

• Heb je relevante werkervaring opgedaan in het personen-en familierecht?

• Ben je fulltime beschikbaar? 32 uur is bespreekbaar.

• Ben je flexibel ingesteld en heb je een ondernemersmentaliteit?

• Beschik je over de eigenschappen: pro-activiteit, gedrevenheid en accuratesse?

• Ben je een prettige collega, met goede communicatieve vaardigheden en een probleemoplossend vermogen?

Hannelie Jagtenberg / Notariaat Deurne

Hannelie Jagtenberg / Notariaat Deurne is HET notariskantoor van Deurne en omstreken. Het kantoor richt zich op ondernemersrecht, familierecht en onroerend goed. Er wordt gewerkt in een klein en effectief team van 10 medewerkers. Door de grootte van het kantoor zijn er korte lijnen en staat een persoonlijke en laagdrempelige benadering voorop. Medewerkers zijn collegiaal en er wordt niet gesproken over ‘mijn’ dossier, maar over ‘ons’ dossier. Samen worden organisatiedoelstellingen behaald en de teamspirit is voelbaar.

Hannelie Jagtenberg / Notariaat Deurne is aangesloten bij Netwerk Notarissen zodat goede kwaliteit gegarandeerd kan worden. Je maakt onderdeel uit van het kennisnetwerk dat bestaat uit 1800 professionals. Via Netwerk Notarissen neem je actief deel in kennisgroepen en deel je kennis via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren. 

Arbeidsvoorwaarden

Jouw inzet wordt niet alleen beloond in vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid, maar daarnaast kun je het volgende van Hannelie verwachten:

• Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket;

• Doorgroeimogelijkheden;

• Een eventuele overname van je studieschuld;

• Opleidingsbudget.

Wil je kennis met ons maken?

Denk je na het lezen van deze vacature; ‘deze tekst is op mijn lijf geschreven?’ Laat snel je interesse blijken door je CV te versturen naar Prima Werk en Mens t.a.v. Femke Teunissen. Prima Werk en Mens ondersteunt Hannelie met de werving en selectie van deze vacature. Een motivatiebrief is niet nodig, want jouw interesse horen we liever in een persoonlijk kennismakingsgesprek (mits je profiel voldoende aansluit). De contactgegevens zijn: 0493-322 948 en femke@primawerkenmens.nl. Ook met vragen over de vacature kun je hier terecht.

nieuws van netwerk notarissen

14 mei 2021nieuws

Gezien in Max Meldpunt: een recreatiewoning met zorgen. Maar het kan gelukkig anders.

Nu de zomer nadert en we door de pandemie ontdekken hoe fijn Nederland als vakantieland kan zijn, is het kopen van een chalet op een vakantiepark voor veel Nederlanders een...

lees verder >
19 april 2021nieuws

Er komt een wetswijziging voor erfbelasting voor weeskinderen

In november 2020 maakte het tv-programma Kassa in samenwerking met Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen een item over Linda, die toen terminaal ziek was, en haar 13-jarige zoon...

lees verder >
7 mei 2021nieuws

Kosteloos stappenplan voor verenigingen en stichtingen

Wij hebben een praktisch stappenplan ontwikkeld voor verenigingen en stichtingen. Dit stappenplan is kosteloos bij ons op te vragen. Het stappenplan helpt de stichting of vereniging waarbij je bent betrokken,...

lees verder >
mevrouw mr. H. Jagtenberg (Hannelie)Notaris
de heer mr. R.F.B.W. Angenent (Reinier)Kandidaat-notaris
de heer M.P.G.M. Jochems (Maarten)Juridisch medewerker
mevrouw M. Geven (Moniek)Juridisch medewerker
mevrouw M.J.P.W. Hellings (Marjon)Juridisch medewerker
mevrouw A.J.C.F.M. Joosten-Zegers (Angela)Boekhouder
mevrouw M.H.H.M. Verberne-Oomen (Tiny)Notarieel medewerker
mevrouw S.L. Tilborghs-Goossens (Simone)Notarieel medewerker
mevrouw G.M. Gielen-van der Heijden (Grace)Notarieel medewerker
mevrouw A.J.T.G. Fransen (Anneke)Notarieel medewerker
mevrouw G. Janssen (Ghislaine)Secretaresse

Hannelie Jagtenberg / Notariaat Deurne

handelsregisternr: 59586664
btw nr: NL853557068B010

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Ons kantoor is gesloten op maandag en dinsdag met de carnaval, Goede vrijdag en de vrijdag na Hemelvaartsdag.

Bezoekadres

De Poort 7
5751 CN Deurne

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.