Benschop & Sterling Netwerk Notarissenheeft meerdere kantoren

Maatregelen i.v.m. Corona virus

In verband met de verscherpte richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid hanteren wij de volgende maatregelen:

Afspraken

Bij een bezoek aan ons kantoor dient u met de volgende maatregelen rekening te houden

- bij aankomst bij ons kantoor dient u uw handen te desinfecteren en 1,5 meter afstand te houden;-

- bij binnenkomst verzoeken wij u een mondkapje te dragen totdat u in de spreekruimte heeft plaatsgenomen. Bij vertrek verzoeken wij u uw mondkapje weer te dragen;

- er kunnen maximaal twee personen bij een bespreking naast de (kandidaat)notaris aanwezig zijn;

- bij het ondertekenen van een akte kunnen maximaal drie personen naast de (kandidaat) notaris aanwezig zijn.

Als u liever niet op ons kantoor wilt komen voor een bespreking dan is het in veel gevallen mogelijk om de bespreking on-line te houden. Vraag hiernaar bij ons kantoor.

Ondertekenen akten

Ook als u liever niet bij het ondertekenen van de aanwezig bent dan is het in veel gevallen mogelijk om thuis een volmacht te ondertekenen. Tekent u de akte liever door middel van een volmacht neem dan contact op met ons kantoor.

Levering en hypotheken

Voor de verkopende partij: volmacht mogelijk. Op verzoek kunnen wij verkopers een volmacht zenden. Notarissen moeten cliënten identificeren. Dat doen wij in deze bijzondere periode via één van de volgende routes:

Geen klachten: U kunt de volmachten kosteloos tekenen aan onze receptie. Neemt u dan wel een geldig identiteitsbewijs en een eigen pen mee? Op uw verzoek kan de volmacht ook buiten op de parkeerplaats worden getekend. U kunt ook bij een ander notariskantoor uw handtekening onder de volmacht laten legaliseren. (Meestal is dit niet kosteloos.) Neemt u dan ook de uitgeprinte volmacht en een geldig identiteitsbewijs mee.

Alleen bij corona gerelateerde klachten. Neemt u contact op met ons kantoor. Wij zullen dan een videobel afspraak met u maken, waarbij u “op afstand” de volmacht kan tekenen.

Voor de kopende partij: Kopers (met hypotheek) moeten volgens de wet persoonlijk de akte tekenen. Bij noodmaatregelen (als een lock down) is er een noodprocedure mogelijk, tenzij ook de notaris en de medewerkers verplicht thuis moeten blijven. Sommige akten, zoals testamenten en hypotheekakten, kunnen niet middels een volmacht worden getekend.

Regels van het RIVM

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Doet u dit ook? Belangrijk daarbij is het volgende:

Heeft u ziekteverschijnselen zoals neusverkoudheid, een loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden) of koorts? Blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak via onze receptie. Ook als een gezinslid koorts heeft, verzoeken we u niet te komen en een nieuwe afspraak te maken.

Mochten we samen concluderen dat het beter is dat u niet naar kantoor komt, dan zoeken we samen naar een oplossing.

We hopen op uw begrip en medewerking voor deze en eventuele andere te nemen maatregelen.

Wij berichten u vanzelfsprekend als wij nog verder onze dienstverlening moeten aanpassen als de overheid dat van ons vraagt.

Als u vragen heeft, dan vernemen wij dat uiteraard graag. 

Benschop & Sterling Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 23063799
btw nr: NL007963269B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Parkeren locatie Goedereede: Parkeerzone Noordzijde Haven is alleen bestemd voor vergunninghouders. U kunt parkeren aan de Zuidzijde Haven of op parkeerterrein 't Hof.

Bezoekadres

Raadhuisstraat 3
3241 CP Middelharnis