Benschop & Sterling Netwerk Notarissenheeft meerdere kantoren

Maatregelen i.v.m. Corona virus

In verband met de verscherpte richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid heeft Benschop & Sterling Netwerk Notarissen besloten per direct een aantal maatregelen te treffen:

1. Wanneer u last hebt van de bekende Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken we u om niet bij ons kantoor langs te komen en telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

2. Voor veel rechtshandelingen is de mogelijkheid dat u daarvoor een volmacht verleent. Wij verzoeken verkopende partijen de akte middels een volmacht te ondertekenen. Om de aantallen bezoekers van ons kantoor zo klein mogelijk te houden voor uw en onze veiligheid zijn wij helaas genoodzaakt om dit te vragen.

3. Wij gaan terughoudend om met onaangekondigd bezoek dat niet op afspraak is. Legalisaties van een ander notariskantoor doen wij momenteel niet.

4. Wij vragen u niet meer mensen naar afspraken mee te nemen dan nodig is, wij hanteren een max. van 2 personen.

5. Wij schudden geen handen maar begroeten u met een lach.

6. Wij nemen extra hygiëne maatregelen en wassen en desinfecteren onze handen regelmatig. Wij verzoeken u hetzelfde te doen.

7. Tijdens uw afspraak nemen wij gepaste afstand van elkaar en een ieder ontvangt een eigen pen voor de ondertekening.  

Ons kantoor blijft geopend zolang dit op een verantwoorde wijze mogelijk is. Vanzelfsprekend nemen wij alle maatregelen in acht die de overheid in het kader van het COVID 19-virus (coronavirus) neemt. Onze dienstverlening zal daardoor wel anders zijn.

Voor de veiligheid van onze cliënten en onszelf verzoeken wij cliënten alleen naar ons kantoor te komen als zij geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaren. Als u niet naar ons kantoor kunt of wilt komen, zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen bijvoorbeeld ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden.

Wij berichten u vanzelfsprekend als wij nog verder onze dienstverlening moeten aanpassen als de overheid dat van ons vraagt.

Als u vragen heeft, dan vernemen wij dat uiteraard graag. 

Benschop & Sterling Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 23063799
btw nr: NL007963269B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Parkeren locatie Goedereede: Parkeerzone Noordzijde Haven is alleen bestemd voor vergunninghouders. U kunt parkeren aan de Zuidzijde Haven of op parkeerterrein 't Hof.

Bezoekadres

Raadhuisstraat 3
3241 CP Middelharnis