Bij ons werken?

Kandidaat-notaris Vastgoed - Familiepraktijk met ambitie om (toegevoegd) notaris te worden in Amstelveen

Amson & Kolhoff Netwerk Notarissen, een middelgroot full-service notariskantoor, gevestigd aan de Amsterdamseweg 421 te Amstelveen biedt een prachtige kans aan een ervaren waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris om deel uit te gaan maken van hun dynamische stadspraktijk.

Wie zijn wij?

Ons kantoor bestaat thans uit twee notarissen, vijf kandidaat-notarissen en twaalf medewerkers. Naast een zeer gevarieerde vastgoedpraktijk, kent het kantoor tevens een omvangrijke familierecht/estateplannings- en ondernemingsrechtpraktijk. Wij maken deel uit van Netwerk Notarissen, het landelijke samenwerkingsverband van ruim 160 zelfstandige notariskantoren en werken samen door kennis te delen op het gebied van juridisch onderzoek, vakopleiding, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering. Hoogwaardige notariële dienstverlening is waar wij voor staan. Ons kantoor kent een gemoedelijke en informele werksfeer en geen structurele overwerkcultuur. De gemiddelde werkweek bedraagt 37,5 uur. Persoonlijke en toegankelijke aandacht voor cliënten is een belangrijk aspect van onze dienstverlening.

Wat ga je doen bij ons?

Je gaat als vastgoedspecialist aan het werk en bent een belangrijke vraagbaak voor ons vastgoedteam. Je hebt intern supervisie over de vastgoeddossiers en -akten en bent in staat een netwerk van zakelijke cliënten te onderhouden. Vastgoedveilingen en -splitsen, gronduitgiften en nieuwbouw zullen onderdeel uitmaken van je werkzaamheden.

Wie ben jij?

  • je hebt een afgeronde Master Notarieel Recht en de Beroepsopleiding Notariaat met goed gevolg afgerond;
  • je hebt relevante ervaring opgedaan in de vastgoedpraktijk;
  • je hebt bij voorkeur tevens ervaring opgedaan in en affiniteit met de familierecht- en estateplanningspraktijk;
  • je hebt een vriendelijke en informele instelling;
  • je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar (parttime is bespreekbaar);
  • je bent een coachende teamplayer;
  • je hebt een commerciële en ondernemende instelling;
  • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • je voelt je thuis op een middelgroot full-service stadskantoor.

Ons aanbod

Wij bieden je een professionele en collegiale werkomgeving met veel zelfstandigheid en met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, uitstekende arbeidsvoorwaarden en perspectief. In een persoonlijk onderhoud vertellen wij je daar graag meer over.

Dus zoek je kwaliteit, teamwork én plezier in je werk, dan komen wij graag met je in contact. Wil je het ons laten weten, stuur dan een e-mail naar: sollicitatie@amsonkolhoff.nl met je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar Amson & Kolhoff Notarissen t.a.v. Max Amson en Aart Kolhoff. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Max Amson op 020-5430543.

Amson & Kolhoff Notarissen

handelsregisternr: 56244711
btw nr: NL806642002B01

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Bezoekadres

Amsterdamseweg 421
1181 BP Amstelveen