Abma Schreursheeft meerdere kantoren

Abma Schreurs biedt, als middelgroot kantoor met een prominente plaats in Noord-Holland, een unieke service door de samenwerking tussen onze advocaten en notarissen. Voor particulieren en het bedrijfsleven hebben wij alle relevante specialismen in huis. Onze Noord-Hollandse wortels zorgen voor een nuchtere aanpak, dienstverlening op maat en een gunstige prijsstelling. Want úw belang staat voorop. 

Abma Schreurs zet zich op alle rechtsgebieden voor u in. Dat doen wij vanuit de secties personen- en familierecht, registergoed en ondernemingsrecht. Door deze manier van werken hebben wij op de diverse vakgebieden diepgaande specialistische kennis opgebouwd, en houden wij die op het vereiste hoge peil. Wij zijn er dan ook graag voor u en uw bedrijf. Of het nu gaat om het zo snel mogelijk uit de wereld helpen van een lastig probleem, of – beter nog – het geven van goed advies om het ontstaan daarvan te voorkomen.

Lees verder...

Wat mag u van ons verwachten? Als u bij ons aanklopt, neemt u – met duidelijke afspraken vooraf – een specialist in de arm, die uw vraagstukken snel en correct doorziet en samen met u aan de best mogelijke oplossing werkt. Een gediplomeerde notaris met jarenlange ervaring en die u en uw persoonlijke of bedrijfsmatige situatie bovendien goed kent of snel leert kennen. Daarbij staan goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie bij ons hoog in het vaandel. Met grote betrokkenheid zetten wij ons volledig voor u in.

Abma Schreurs Advocaten Notarissen: we doen het graag en we doen het goed.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

19 juni 2018

Notarieel medewerker Onroerend Goed (met ervaring)

Locatie:

Purmerend

Korte omschrijving:

Abma Schreurs Notarissen zoekt een notarieel medewerker die het succes van ons product Notaris Bas (www.notarisbas.nl) verder helpt uitbouwen.

Functieomschrijving:

Abma Schreurs heeft in 2017 met veel succes de nieuwe produktlijn Notaris BAS gelanceerd. Vervolgens is een team geformeerd dat zich volledig richt op de groei van Notaris Bas. Dit team breiden we graag uit met een notarieel medewerker die het leuk vindt om mee te werken aan een product dat zowel juridisch als commercieel staat als een huis.

In deze functie heb je vooral een ondersteunende rol bij het opstellen van de gevraagde aktes. Tevens ben je betrokken bij het opbouwen van het relatiemanagement, het opzetten en verbeteren van werkprocessen en het commerciële succes van dit nieuwe product.

Functie-eisen:

Wij zoeken iemand die:

 • Zich thuis voelt in een nieuwe, ondernemende omgeving waarin niet alles al tot in detail is geregeld.
 • Voldoende kennis en/of ervaring heeft om na een inwerkperiode zelfstandig notariële aktes op te stellen of bereid is die ervaring en kennis op te doen in een ondersteunende rol. Natuurlijk is daarbij voldoende senior juridisch ondersteuning beschikbaar.
 • Ervaring en/of affiniteit heeft met het notariaat.
 • Een commerciële manier van denken en handelen heeft.
 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau heeft.

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden jou een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen, kunt doorgroeien en een wezenlijke bijdrage kunt leveren aan een nieuw product. Natuurlijk hoort daar een passend salaris bij en een extra beloning na een succesvol jaar.

Bedrijfsprofiel:

Ons kantoor in Purmerend is één van de vestigingen van Abma Schreurs Advocaten Notarissen. Samen met de vestigingen in Hoorn, Volendam en Amsterdam telt het notariaat ruim 65 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Corien Jonker of Linda Buikman op 088 433 43 33.

Wij ontvangen je sollicitatie met CV graag zo snel mogelijk.

19 juni 2018

Project Coördinator bij Abma Schreurs in Purmerend voor 32 uur tot fulltime

Abma Schreurs zoekt een daadkrachtige project coördinator

We zoeken geen directeur. We zoeken niet iemand die graag wil leidinggeven. We zoeken niet iemand die wil managen. We zijn ook niet op zoek naar een officemanager of een business analist. Wat zoeken we dan wel? Wij zijn voor ons kantoor in Purmerend in Noord-Holland op zoek naar een iemand die alles regelt, een project coördinator. Of noem het een projectleider, projectmanager of operationeel manager. Je bent in ieder geval pragmatisch ingesteld. Je kunt schakelen van een ondersteunende rol naar die van aanjager. Je signaleert, je pakt op, je pakt door en rondt zaken af. Dankzij jou blijven er geen goede ideeën, initiatieven en kansrijke projecten liggen!

Ons team van notarissen vormt het MT van de organisatie. Alle nieuwe initiatieven, ideeën, projecten, analyses, acties en verbeteringen die worden besproken tijdens het MT moeten wel door iemand worden opgepakt. De notarissen zijn voornamelijk bezig met de werkzaamheden die komen kijken bij hun vakgebied. Wie gaat dit dan allemaal oppakken en in gang zetten? Jij!?

Wat hebben wij als Abma Schreurs jou te bieden?

Abma Schreurs is een onderscheidend notariskantoor. Wij kennen elkaar allemaal. We hebben een relatief jong team waardoor de sfeer en dynamiek anders is dan je misschien wel verwacht bij een notariskantoor. Bij ons werken ruim 70 medewerkers verdeeld over vier vestigingen, aan kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening. Om die kwaliteit te leveren werken de notarissen en kandidaat-notarissen van ons kantoor in secties met elk hun eigen specialisatie. De werksfeer bij ons is informeel en collegiaal, hard werken met een hoge kwaliteit als doel. Onze kantoren zijn goed bereikbaar met zowel auto, ov als fiets en er is voldoende parkeergelegenheid. In deze rol van project coördinator is het mogelijk om vanuit verschillende locaties te werken maar in Purmerend zal je hoogstwaarschijnlijk het meest te vinden zijn.

De arbeidsvoorwaarden bij ons zijn goed. Het salaris dat wij voor deze functie in gedachten hebben ligt tussen de 40k en 60k bruto per jaar op basis van een fulltime werkweek (37,5 uur) en is afhankelijk van de kennis en ervaring die jij meebrengt.

Hoe ziet je workflow er uit:

 • Je bent een echte regelaar en ondersteunt onze organisatie waar mogelijk, van werkvloer tot directie.
 • Jij bent degene die de voortgang van genomen besluiten waarborgt op het gebied van onze bedrijfsvoering.
 • Monitoren en analyseren van urenrapportages? Jij bent in staat om de workload per medewerker in kaart te brengen en te optimaliseren. •Je hebt zicht op onze markt en houdt de prijsstelling van onze producten en diensten in de gaten. Mede dankzij jou blijven wij voorop lopen!
 • Kostenposten doorlopen en aanscherpen waar nodig, ook onze inkoop gaat niet aan jou voorbij.
 • Heb je nog wat creativiteit over? Wij nodigen je uit om mee te denken met de ontwikkeling van nieuwe producten en de uitwerking en implementatie hiervan.

Met jou in ons team kunnen wij ons weer focussen op onze hoofdtaken. Dankzij jouw inzet blijven wij als organisatie vernieuwen en verbeteren. Wij hopen jou dan ook snel te verwelkomen!

Ben jij deze allround project coördinator?

Je bent representatief, zelfstandig, besluitvaardig, stressbestendig, betrokken, initiatiefrijk en gemotiveerd en dat is nog niet alles. Je hebt een flexibele en moderne werkhouding, bent accuraat en hebt ten minste vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Bovendien heb je een sterke persoonlijkheid en ben je niet bang om de organisatie mede vorm te geven. Je bent een verlengstuk van het notariaat, ons management team. Je bent in staat om analyses te maken, een advies uit te brengen en vervolgens ook de mouwen op te stropen om zelf met de uitvoering van dit advies aan de slag te gaan.

Als project coördinator ziet jouw profiel er ongeveer als volgt uit:

 • Een HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring met projectmanagement en/of operationeel management
 • Daadkrachtig en operationeel sterk
 • Strategisch en commercieel inzicht
 • Cijfermatig en analytisch sterk
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Uitstekende kennis van de gangbare officepakketten.

Je past in de cultuur van Abma Schreurs als je van nature zelfstandig, proactief, betrokken, nauwkeurig en ondernemend bent. Omschrijft dit wie jij bent? Mooi! Dan ben jij misschien wel de project coördinator die ons team binnenkort komt versterken.

Werken bij Abma Schreurs?

Wil jij jouw talenten inzetten bij Abma Schreurs? Stuur jouw reactie per mail naar werken@abmaschreurs.nl Mocht je nog vragen hebben, dan kun je terecht bij Michiel: 06 46 30 50 41.

Hoge kwaliteit. Goede bereikbaarheid. Duidelijke afspraken. Dat zijn de drie kernpunten van Abma Schreurs Advocaten Notarissen.

Met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Volendam en Purmerend leveren onze advocaten en notarissen hoogwaardige juridische ondersteuning aan particulieren en bedrijven. Abma Schreurs Advocaten Notarissen: we doen het graag en we doen het goed. Acquisitie is niet gewenst, wij vinden onze eigen collega’s!

19 juni 2018

kandidaat-notaris fulltime (4 dagen is bespreekbaar)

Wat biedt Abma Schreurs Notarissen?

Abma Schreurs is een groot en modern kantoor met een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op alle notariële rechtsgebieden. De 18 juristen (notarissen, kandidaat-notarissen en notarieel jurist) werken in secties met elk hun eigen specialisatie. Abma Schreurs heeft een goede naam in Noord-Holland en een regio-functie. Het kantoor is vooruitstrevend met betrekking tot digitalisering en serviceverlening. Het kantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen en is actief in studiegroepen. Vanuit Netwerk Notarissen wordt juridische ondersteuning en een cursusprogramma aangeboden.

Wat zoekt Abma Schreurs Notarissen?

Ben je als kandidaat-notaris gespecialiseerd in het familierecht? Abma Schreurs zoekt een kandidaat-notaris met meer dan 3 jaar ervaring. De functie biedt de kandidaat de mogelijkheid zelfstandig te werken en zich verder te ontwikkelen op juridisch en persoonlijk gebied. Ook kandidaat-notarissen met specialisaties in ondernemingsrecht en/of registergoed en ook herintreders worden uitgenodigd te solliciteren. De werkzaamheden zullen voornamelijk in Purmerend op het hoofdkantoor plaatsvinden.

Meer weten over Abma Schreurs Notarissen?

Bij de 4 vestigingen van Abma Schreurs Notarissen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam werken totaal 70 mensen in de notariële praktijk. Het hoofdkantoor in Purmerend is goed bereikbaar voor auto en openbaar vervoer. Voor meer informatie: www.abmaschreurs.nl.

Ben jij communicatief en juridisch sterk, dan kun jij een goede aanvulling zijn op het team van Abma Schreurs Notarissen. Geïnteresseerd? Schrijf je in via www.selectia.nl waar je ook je CV kunt up-loaden of mail naar jitskehosselet@selectia.nl.

Heb je vragen, bel: 06 – 512 58 344 (Jitske Hosselet).

nieuws van netwerk notarissen

18 juni 2018nieuws

Kinderen financieel wegwijs maken #maandvandekinderen

Hoe gaan jouw kinderen om met de erfenis die ze straks van jou gaan krijgen? Bij ouders bestaat soms de vrees dat de kinderen de erfenis uitgeven aan niet duurzame...

lees verder >
18 juni 2018nieuws

Kleinkinderen laten mee-erven #maandvandekinderen

Steeds meer opaʹs en omaʹs kiezen ervoor om hun kleinkind op te nemen in hun testament. Dit heeft natuurlijk alles te maken met een goede band die er tussen grootouders...

lees verder >
18 juni 2018nieuws

Zorg voor je kind als je er zelf niet meer bent #maandvandekinderen

Wie zorgt voor jouw kinderen als je er niet meer bent? Het is niet een onderwerp waarbij je graag stilstaat. Toch is het belangrijk dat je iets hebt geregeld voor...

lees verder >
de heer mr. M.J. Hofland (Martien)Notaris
Martien Hofland is sinds december 2006 werkzaam bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen. In 2016 is hij toegetreden tot de maatschap en benoemd als notaris in Hoorn. Vakinhoudelijk houdt Martien zich voornamelijk bezig met ondernemingsrecht. Daarnaast heeft hij een brede kennis en ervaring op het gebied van zakelijk onroerend goed. Per 1 juli 2017 is Martien benoemd als notaris in Purmerend.
mevrouw mr. C.E. Jonker (Corien)Notaris
Corien Jonker is in 1994 afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen in de richtingen Notarieel- en Fiscaalrecht. Direct na haar studie trad zij in dienst bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen als kandidaat-notaris en werd in 2004 benoemd als notaris in Hoorn. Corien Jonker houdt zich voornamelijk bezig met de ondernemingsrechtpraktijk, maar ook de algemene notariële praktijk.
de heer mr. H.M. van Dam (Machiel)Notaris
de heer mr. J.H.J.A. Hofstee (Jos)Notaris
Jos Hofstee is in 1994 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit te Nijmegen. Daarna heeft hij tot 1998 gewerkt bij toentertijd het grootste solitaire notariskantoor in Nederland, twee jaar op de afdeling personen- en familierecht en daarna twee jaar op de afdeling ondernemingsrecht. Jos is een korte periode werkzaam geweest bij een notariskantoor in Arnhem. Vanaf 1998 heeft hij gewerkt bij Schut Van Os notarissen in Amsterdam en vanaf 2001 is hij samen met Sjef van Erp een kantoor begonnen in Amsterdam Noord. In september 2004 is Jos tot notaris benoemd in Amsterdam en vanaf februari 2007 tot notaris in de gemeente Waterland. Sinds 1 juni 2017 is de standplaats van Jos gewijzigd. Hij is nu notaris is de gemeente Edam-Volendam.
mevrouw mr. N.F.C. van der Heijden - Greven (Nicolette) Notaris
Nicolette van der Heijden-Greven is in 1996 afgestudeerd op het Nederlandse recht aan de Katholieke Universiteit Maastricht. Vervolgens heeft zij notarieel recht gestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, welke studie in 1998 met succes is afgerond. In april 2002 heeft Nicolette ook de Notariële Beroepsopleiding afgerond. Tijdens haar studie in Nijmegen is zij werkzaam geweest bij een notariskantoor in de Zaanstreek, waar zij zich met name bezig heeft gehouden in de familierechtpraktijk en de ondernemingsrechtpraktijk. Vanaf juli 2006 is Nicolette werkzaam bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen, waar zij zich verder heeft gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Sinds 1 januari 2017 maakt Nicolette deel uit de maatschap en op 7 december 2017 is zij benoemd tot notaris in Purmerend.
mevrouw mr. M.A.C. Visser (Mariëlle)Kandidaat-notaris
Mariëlle Visser is in januari 2018 afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden in de richting Notarieel Recht. Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest bij Abma Schreurs Notarissen om ervaring op te doen en heeft zij grote interesse gekregen voor het familierecht. Na de afronding van haar studie is Mariëlle als kandidaat-notaris begonnen op de sectie familierecht.
mevrouw mr. L. Voortman (LIsette)Kandiddat-notaris
Lisette Voortman is in 2002 in het notariaat begonnen als notarieel medewerkster. Zij is in 2013 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en sindsdien kandidaat-notaris op de afdelingen familierecht en onroerend goed. Lisette is op 1 februari 2016 is in dienst getreden bij Abma Schreurs.
mevrouw mr. P.R. Güzel-Braak (Paulien)Kandidaat-notaris
Paulien Güzel is in augustus 2005 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam in de studierichtingen Notarieel en Nederlands Recht, met als afstudeerrichting Privaatrecht. Op 1 februari 2007 is zij in dienst getreden bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen. Zij is werkzaam als kandidaat-notaris in het personen-/familie- en erfrecht.
mevrouw mr. A. Jansen (Annelies)Kandidaat-notaris
Annelies Jansen is sinds 1990 werkzaam in het notariaat. Vanaf februari 2016 is zij werkzaam als kandidaat-notaris bij Abma Schreurs en maakt deel uit van de afdeling familierecht. Eerder was zij in de jaren 1992 – 2001 al werkzaam op het kantoor in Hoorn en daarna bij verschillende kantoren in Hoorn en omgeving. Annelies heeft ruime ervaring opgedaan op het gebied van het familierecht, maar is ook werkzaam geweest op het gebied van onroerend goed en ondernemingsrecht.
mevrouw mr. A.E. Silfhout (Anniek)Kandidaat-notaris
Anniek Silfhout is in april 2015 afgestudeerd in het notarieel recht aan de Universiteit van Leiden. Tijdens haar studie heeft zij een grote interesse gekregen voor het ondernemingsrecht. Zij is dan ook direct na de afronding van haar studie bij Abma Schreurs begonnen op de afdeling ondernemingsrecht.
de heer mr. M.J. Spekkink (Mark Jürgen)Kandidaat-notaris
Jürgen Spekkink is in 1998 afgestudeerd in het notarieel recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, waarna hij in de algemene praktijk is gaan werken. Na dit met veel plezier te hebben gedaan heeft hij zich toegelegd op het ondernemingsrecht. In september 2007 is hij overgestapt naar Van Erp Notarissen, welk kantoor in januari 2013 is gefuseerd met Abma Schreurs Advocaten en Notarissen.
de heer mr. P. Hiemstra (Peter)Kandidaat-notaris
Peter Hiemstra is in 1994 afgestudeerd in het Notariële recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na de eerste zes jaar in het notariaat in Friesland te hebben gewerkt, is Peter gaan werken in de Amsterdamse registergoedpraktijk en later in de algemene praktijk in Monnickendam, waarbij het zwaartepunt ligt bij de familierechtpraktijk en de ondernemingsrechtpraktijk. Peter is waarnemingsbevoegd voor de notarissen in Amsterdam, Monnickendam en Purmerend.
mevrouw mr. H.L. Lewis (Helianthe)Kandidaat-notaris
Helianthe Lewis is in 1998 afgestudeerd in het notarieel recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, waarna zij in de algemene notariële praktijk is gaan werken. Na dit geruime tijd met veel plezier te hebben gedaan ontstond de behoefte naar verdere specialisatie en is Helianthe zich meer gaan richten op de ondernemingsrechtpraktijk en heeft zij de specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht aan de Grotius Academie afgerond. Helianthe is vanaf 1 september 2016 werkzaam op de sectie ondernemingsrecht bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen.
mevrouw mr. F.G. Kwakman (Cecca)Kandidaat-notaris
Cecca Kwakman is in mei 2015 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de richting Notarieel Recht. Tijdens haar studie heeft zij ervaring opgedaan bij Abma Schreurs Advocaten en Notarissen en is zij tevens werkzaam geweest op de Universiteit van Amsterdam. Cecca is werkzaam als kandidaat-notaris en maakt deel uit van de sectie registergoed.
mevrouw C.M. de Graaff (Martina)Kandidaat-notaris
Martina werkt sinds 2005 op ons kantoor in Amsterdam, waar zij deel uit maakt van de afdeling ondernemingsrecht. In 2013 is zij afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in het Notarieel Recht. Vanaf deze tijd is Martina voornamelijk bezig met de onroerend goed praktijk in Amsterdam.
mevrouw mr. M.M. Honders (Mirjam)Kandidaat-notaris
Mirjam Honders is in 1997 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In 2001 heeft zij haar beroepsopleiding afgerond. Mirjam werkt als kandidaat-notaris in de ondernemingsrechtpraktijk, maar heeft ook ervaring opgedaan op het gebied van onroerend goed en familierecht. Sinds 2002 was Mirjam werkzaam bij notariskantoor Bakker in Oosthuizen, welk kantoor in september 2016 is overgenomen door Abma Schreurs Advocaten Notarissen.
mevrouw M. Visser (Mariëlle)Kandidaat-notaris
mevrouw mr. R.J. Hayhoe (Rachel)Notarieel Jurist/Estate Planner
Rachel biedt u als notarieel jurist/Estate Planner specialistische kennis, advies, bemiddeling en begeleiding in het familierecht. Heeft u vragen over uw situatie ten aanzien van erfrecht, huwelijksvermogensrecht, estate planning en/of nalatenschappen? Dan bent u bij Rachel aan het juiste adres. Zij staat voor heldere, praktische adviezen en houdt van begrijpelijke taal. Rachel heeft notarieel recht gestudeerd in Amsterdam. Haar werkervaring als estate planner heeft ze allereerst opgedaan bij een grote bank. In 2007 is zij overgestapt naar Abma Schreurs Advocaten Notarissen waar ze haar ervaring als familierechtadviseur heeft uitgebreid. Rachel is thans freelance verbonden aan ons kantoor. Zij is lid van het Genootschap van Estate Planners.
de heer mr. E. Postmus (Erik) Juridisch adviseur
Erik Postmus studeerde in 1972 af aan de Universiteit van Amsterdam. In 1984 werd hij benoemd tot notaris op ons kantoor te Hoorn. Na de samenvoeging met het notariskantoor Abma Van Eeuwijk is hij per 2003 tot notaris te Purmerend benoemd. Op 31 december 2008 heeft Erik een stapje terug gedaan en is hij gedefungeerd. Erik werkt nu part-time als kandidaat-notaris/juridisch adviseur. Erik Postmus is echtscheidingsbemiddelaar en gecertificeerd estate-planner. Zijn werkzaamheden liggen op het gebied van het personen- en familierecht. In zijn vrije tijd is hij een gepassioneerd wielrenner. Motto van Erik: “Alle aandacht voor de cliënt”
de heer mr. E.E. von Wolzogen Kuhr (Emile)Adviseur
Emile von Wolzogen Kühr is sinds 1992 aan het kantoor van Abma Schreurs verbonden; tot 1 januari 2016 als notaris te Hoorn en lid van de maatschap. Per 1 januari 2016 is hem bij Koninklijk Besluit eervol ontslag uit het ambt van notaris verleend. Vanaf die datum zal hij als adviseur van de maatschap zijn werkzaamheden voor het kantoor nog enige tijd voortzetten.
de heer J.E. van Altena (Jacob)Klerk
Jacob van Altena is sinds februari 2008 werkzaam bij Abma Schreurs en vanaf 2000 in het notariaat. Hij is werkzaam op de afdeling registergoed. Jacob is gespecialiseerd in nieuwbouw, splitsing in appartementsrechten, uitgifte in erfpacht, vestiging opstalrechten en ander niet regulier registergoed.
mevrouw J.E. van Capelle-De Goede (Elly) Klerk
Sinds 1990 is Elly van Capelle werkzaam bij de vestiging in Monnickendam. In 2002 is zij geslaagd voor haar klerken opleiding. Elly maakt deel uit van de afdeling registergoed en doet daar alle voorkomende werkzaamheden waaronder onder andere landerijen, woonboten/schepen, woningen, bedrijfspanden, verdelingen en vestiging erfdienstbaarheden.
mevrouw M.C.C. Richters-Reus (Martine) Klerk
Martine Richters is sinds 2007 werkzaam bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen. Zij maakt deel uit van de afdeling registergoed waar zij zich voornamelijk bezighoudt met de notariële handelingen rondom verkoop en aankoop van bestaande registergoederen en nieuwbouw en de vestiging van een hypothecaire inschrijving en alles wat daarmee samenhangt.
mevrouw J. Kout (Joyce) Klerk
Joyce maakt deel uit van de afdeling familierecht, waar zij zich voornamelijk bezighoudt met erfrecht boedels, verklaringen van erfrecht, aangiftes erfbelasting, maar ook met schenkingen. Zij is in 2011 geslaagd voor haar klerken opleiding.
mevrouw G.A.A. Handgraaf (Rianne) Klerk
Rianne is vanaf 2008 werkzaam in het notariaat. Zij maakt deel uit van de afdeling familierecht, waar zij zich voornamelijk bezighoudt met het afwikkelen van nalatenschappen. Verder houdt zij zich bezig met het opstellen van testamenten, samenlevingscontracten en huwelijksvoorwaarden. Kortom de algehele familierechtpraktijk. Rianne is in 2013 geslaagd voor haar opleiding tot notarisklerk.
mevrouw M.I. Muller (Mariëlle) Notarieel medewerker
Mariëlle Muller is sinds september 2015 werkzaam bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen. Zij maakt deel uit van de afdeling registergoed, waar zij zich voornamelijk bezighoudt met het Amsterdamse onroerend goed, waaronder de aankoop en verkoop van registergoederen, alsmede het vestigen van hypotheken.
mevrouw M. Bobeldijk (Maroeska)Notarieel medewerker
Maroeska Bobeldijk maakt deel uit van de afdeling registergoed waar zij zich voornamelijk bezighoudt met de notariële handelingen rondom verkoop en aankoop van bestaande registergoederen alsmede het vestigen van hypothecaire inschrijvingen.
mevrouw A.A.M. Hoogeboom (Gonnie)Notarieel medewerker
Gonnie Hoogeboom is al lange tijd in dienst bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen. Zij maakt deel uit van de afdeling registergoed waar zij zich voornamelijk bezighoudt met de notariële handelingen rondom verkoop en aankoop van bestaande registergoederen en nieuwbouw en de vestiging van een hypothecaire inschrijving en alles wat daarmee samenhangt.
mevrouw E.C.M. de Klonia-Gilein (Elisa) Notarieel medewerker
Elisa de Klonia-Gilein is sinds april 2005 werkzaam bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen. Zij maakt deel uit van de afdeling registergoed waar zij zich voornamelijk bezighoudt met de notariële handelingen rondom de vestiging van een hypothecaire inschrijving en alles wat daarmee samenhangt.
mevrouw P.D.G. Hartog (Patricia)Notarieel medewerker
Patricia is sinds oktober 2006 werkzaam in het notariaat. Zij maakt deel uit van de afdeling registergoed waar zij zich voornamelijk bezighoudt met het Amsterdamse onroerend goed waaronder de aankoop en verkoop van registergoederen alsmede het vestigen van hypothecaire inschrijvingen.
de heer D.M.T. Brochard (Danny)Financial controller
Danny werkt sinds 2017 bij Abma Schreurs Notarissen. Hij maakt, samen met een aantal collega's, deel uit van de afdeling boekhouding.
mevrouw M.E.C. Kaijer (Maureen)Kwaliteitsfunctionaris / applicatiebeheerder
Maureen Kaijer is sinds 1992 werkzaam bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen. Na een MEAO opleiding is Maureen begonnen als notarieel medewerker op de afdeling registergoed. Sinds juli 2007 is zij kwaliteitsfunctionaris en houdt zij zich bezig met de uitvoering van het kwaliteitshandboek en alle daarmee samenhangende projecten. Daarbij verzorgt zij het functioneel beheer van de applicaties van het computersysteem.
mevrouw L. Buikman-Daemen (Linda) Medewerker personeelszaken / management assistente
Linda Buikman is sinds 1997 werkzaam bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen. Zij is begonnen als receptioniste/telefoniste. Inmiddels is Linda medewerkster op de afdeling personeelszaken en de assistente van het management.

Abma Schreurs Advocaten Notarissen

handelsregisternr: 34116398
btw nr: NL811107036B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30 uur
Dinsdag08:30 - 17:30 uur
Woensdag08:30 - 17:30 uur
Donderdag08:30 - 17:30 uur
Vrijdag08:30 - 17:30 uur
Dinsdagavond op afspraak tot 21:00 uur. Gratis parkeren aan de achterzijde van ons kantoor of op het parkeerterrein tegenover de bioscoop.

Bezoekadres

Waterlandlaan 52
1441 MP Purmerend

Postadres

Postbus 575
1440 AN Purmerend

Abma Schreurs Advocaten Notarissen heeft meerdere kantoren