Voorkom online moddergooien met je ex.

Voorkom online moddergooien met je ex.

19 september 2016

Veel huwelijken en relaties eindigen. En soms met ruzie. Na de scheiding wordt zo'n ruzie vaak online voortgezet. En dat kan verwoestend werken. Want als er online met modder wordt gegooid kunnen je baas, je toekomstige werkgever, je vrienden en je collega's dat zien op sociale media. En dat terwijl je online reputatie steeds belangrijker wordt. Dat wil je toch niet.

Netwerk Notarissen biedt je daarom een socialemediaclausule© aan. Als onderdeel van je scheidingsconvenant. Hiermee kan je online moddergooien en het publiceren van een naaktselfie door je ex eenvoudig voorkomen.

Doe als de sterren. Neem een socialemediaclausule op in jullie samenlevingscontract.

In het huwelijkscontract van beroemde acteurs en andere wereldsterren zijn duidelijke afspraken opgenomen over wat er met de media gedeeld mag worden na een scheiding. Maar zo'n afspraak is nu eigenlijk voor iedereen interessant. Want ook jij deelt toch zaken met je partner die je na een scheiding liever niet terugleest op sociale media?

Daarom biedt je Netwerknotaris de socialemediaclausule aan. Als je op het punt staan te gaan scheiden, kun je bij ons zo'n clausule in je contract laten opnemen. Als je ex de afspraken in jullie socialemediaclausule toch overtreedt, kost dat hem of haar een fiks bedrag.

Online moddergooien met je ex voorkomen?

Kies dan voor onze socialemediaclausule.