Vacatures voor kandidaat-notarissen in Rijswijk en Nootdorp

Vacatures voor kandidaat-notarissen in Rijswijk en Nootdorp

8 maart 2018

Ben je een gedreven kandidaat-notaris? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Caminada Notarissen in Rijswijk en Nootdorp. Dit kantoor zoekt namelijk ervaren en beginnende kandidaat-notarissen.

Caminada Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Caminada Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Caminada Notarissen. Of neem contact op met Alex Blomaard of John Roozeboom via telefoonnummer 070 – 4138413.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.