Vacature voor een juridisch assistent bij de kennisorganisatie van Netwerk Notarissen in Utrecht

Vacature voor een juridisch assistent bij de kennisorganisatie van Netwerk Notarissen in Utrecht

14 maart 2018

Studeer jij notarieel recht en ben je op zoek naar een voor je studie relevante bijbaan? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij de koepelorganisatie van Netwerk Notarissen in Utrecht. De koepel is namelijk op zoek naar een (juridisch) assistent.

Netwerk Notarissen is een samenwerkingsverband van 150 notariskantoren. De koepelorganisatie bestaat uit een klein team dat zich bezig houdt met kennisontwikkeling, kwaliteit en innovatie van de aangesloten kantoren. Als (juridisch) assistent help je de juristen waar nodig. Dat kan door juridische onderwerpen verder uit te zoeken maar ook door mee te denken over thema’s uit het nieuws die te maken hebben met juridische dienstverlening.

Spreekt deze afwisselende bijbaan je aan en wil je solliciteren? Dat kan door het sturen van je curriculum vitae en een korte introductie van jezelf naar talent@netwerknotarissen.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met Marjolein Scholten via 030 4100 710. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.