Vacature voor een beginnend hbo-jurist in Steenwijk

Vacature voor een beginnend hbo-jurist in Steenwijk

13 juni 2018

Ben je een beginnend jurist op hbo niveau? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Kroek & Van Weert Netwerk Notarissen in Steenwijk. Dit kantoor zoekt beginnend hbo-jurist.

Kroek & Van Weert is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Kroek & Van Weert Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Kroek & Van Weert Netwerk Notarissen. Of neem contact op via telefoonnummer 0521-512892. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.