Vacature opleidingscoördinator De Netwerk Notarissen Academie

Vacature opleidingscoördinator De Netwerk Notarissen Academie

8 maart 2018

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze opleidingscoördinator voor De Netwerk Notarissen Academie. Het is een functie waarin vakinhoud, organisatie en innovatie samenkomen. We zijn daarom op zoek naar iemand met roots in het notariaat.

Via De Netwerk Notarissen Academie worden de 600 (kandidaat-)notarissen van de aangesloten Netwerkkantoren opgeleid. Ook zijn we onlangs een pilot gestart van een leergang voor notarieel medewerkers. Wij streven ernaar ieder voor- en najaar een inhoudelijk uitdagend en vernieuwend opleidingsprogramma aan te bieden. De opleidingscoördinator staat aan het roer van De Netwerk Notarissen Academie en gaat met een aantal vernieuwingen in de opleidingen aan de gang.

De opleidingscoördinator maakt deel uit van het team van Netwerk Notarissen, de koepelorganisatie die is gevestigd in Utrecht. Bij de koepelorganisatie wordt gewerkt aan de kwaliteitsstandaard van de aangesloten kantoren. Bij Netwerk Notarissen zijn 150 notariskantoren over heel Nederland aangesloten.

Wij maken graag kennis met notarieel juristen die de uitdaging willen oppakken en in aanmerking willen komen voor de functie van opleidingscoördinator. De functie kan ook parttime worden uitgeoefend. Wil je kennis komen maken en/of heb je vragen? Neem dan contact op met Suzanne den Engelse, engelse@netwerknotarissen.nl, of Irene Visser, visser@netwerknotarissen.nl. Bellen kan ook, tel. 030 4100 710.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.