Vacature voor een notarieel medewerker/secretaresse in Drachten

27 oktober 2017nieuws

Ben je een enthousiaste notarieel medewerker of secretaresse? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Breuker Vellinga Wiersma Netwerk Notarissen in Drachten. Dit kantoor zoekt namelijk een notarieel medewerker/secretaresse.


Breuker Vellinga Wiersma Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.   


Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Breuker Vellinga Wiersma Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Breuker Vellinga Wiersma Netwerk Notarissen. Of neem contact op met Marieke Breuker- de Haan via telefoonnummer 0512-512205.

verder in het nieuws

10 januari 2018nieuws

AUDIO: Aandachtspunten voor startups #startupmaand

In het NPO Radio 1 programma Nieuws & Co vertelde Lucienne van der Geld over de aandachtspunten voor startups. Je kunt het audio-fragment hier terugluisteren. 

lees verder >
9 januari 2018nieuws

Is je startup klaar om investeerders te werven? #startupmaand

Vaak is een startup afhankelijk van geld van derden. Hoe maak je je startup in juridische zin klaar om investeerders te werven?   Als je familie of vrienden geld steken in...

lees verder >
4 januari 2018nieuws

Maximale hypotheek bij aankoop van een woning in 2018

Als je geld leent bij de bank voor de aankoop van een woning, dan wil de bank daarvoor in ruil meestal een hypotheek. Voor het jaar 2018 geldt dat je...

lees verder >