Waalstroomheeft meerdere kantoren
Welkom bij Waalstroom Notarissen & Adviseurs. Dé Netwerknotaris in Beuningen en Druten.

Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor u klaar om de belangrijkste momenten in uw leven goed te regelen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld van dienst zijn bij de aankoop van uw huis, het regelen van uw samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden of testament, de afwikkeling van een nalatenschap, het starten van een onderneming en nog veel meer. Dat maakt ons advies tot maatwerk.

Onze filosofie? 
Wij willen u écht leren kennen. En een hechte en langdurige band met u opbouwen. Dat doen we door gewone mensentaal te spreken en te luisteren naar uw verhaal. Met deze persoonlijke benadering adviseren en begeleiden wij onze klanten "een leven lang". Daarom noemen wij ons de familienotaris.

Daarnaast moet u natuurlijk kunnen rekenen op onze deskundigheid. Ons kantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen, een landelijk samenwerkingsverband van ruim 160 kantoren. Netwerk Notarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar. Op die manier houden wij onze vakkennis op hoog niveau. 

Wil je een offerte opvragen? Klik dan op deze link.

nieuws van netwerk notarissen

14 december 2017nieuws

Aanslag erfbelasting duurt langer, wat betekent dat voor het uitkeren van de erfenis?

Als een aangifte erfbelasting is ingediend bij de Belastingdienst wordt deze gecontroleerd en legt de Belastingdienst een aanslag op. In 2017 duurt dat langer dan in eerdere jaren. Daarom is...

lees verder >
11 december 2017nieuws

Eigenwoningschenking, waar wordt die voor gebruikt? #maandvanhetgeven

Afgelopen week kwam de Algemene Rekenkamer met een rapport over de vrijstelling van de eigenwoningschenking. Die vrijstelling houdt kort gezegd in dat je belastingvrij maximaal 100.000 euro aan een ander...

lees verder >
27 november 2017nieuws

Zo werkt trouwen vanaf 2018!

Als je gaat trouwen, verandert er meer dan je denkt. Het huwelijk heeft is niet alleen een stap in je relatie maar financieel en juridisch is het ook een hele...

lees verder >
De heer mr. A.T.M. Lohman (Lex)Notaris
Ik ben Lex Lohman, netwerknotaris bij Waalstroom Notarissen & Adviseurs in Beuningen. Mijn specialisatie is de Algemene praktijk. Ik weet alles over Familierecht, Ondernemingsrecht en Onroerend goed.
Mevrouw mr. E.H.W. van Leuken (Elise)Kandidaat-notaris
Ik ben Elise van Leuken, werkzaam als kandidaat-notaris bij Waalstroom Notarissen & Adviseurs in Beuningen en Druten. Ik weet alles over Ondernemingsrechtpraktijk. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Mevrouw mr. I.M.T. Leenders (Ilonka)Juriste
Ik ben Ilonka Leenders, werkzaam als Juriste bij Waalstroom Notarissen & Adviseurs in Beuningen. Mijn specialisatie is Personen- en Familierecht. Ik weet alles over Erfrecht, Samenlevingsovereenkomst, Testament en Boedelafwikkeling. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Mevrouw W.A.M.A. van As (Wilga)Notarieel medewerker
Mijn naam is Wilga van As, werkzaam bij Waalstroom Notarissen en Adviseurs te Beuningen en Druten. Ik werk op de afdeling onroerend goed.
Mevrouw A.P.G. Claassen (Sandra)Receptioniste, Administratief Medewerker
Ik ben Sandra Claassen en ben al ruim 14 jaar werkzaam op de vestiging in Beuningen. Mijn functieomschrijving is telefoniste/receptioniste/administratief medewerkster. Het administratieve werk, wat nauwkeurigheid vereist, samen met het telefonische en persoonlijke contact met onze cliënten, maakt dat mijn werk afwisselend, divers, erg leuk, soms hectisch maar ook heerlijk uitdagend is!
Mevrouw M.G.E.W. Swartjes-Peters (Alete)Secretaresse
Ik ben Alete Swartjes, secretaresse familierecht bij Waalstroom Notarissen & Adviseurs te Beuningen Gld. Vanaf 1991 ben ik werkzaam in het notariaat en verbonden aan dit kantoor. Mede door de afwisselende werkzaamheden per dossier, blijf ik het werk interessant vinden.
Mevrouw W.E.G. Claassen (Helmie)Secretaresse
Ik ben Helmie Claassen, secretaresse Familierecht en Ondernemingsrecht in Beuningen. Vanaf 1978 ben ik werkzaam in het notariaat. Door de jaren heen heb ik veel kennis opgedaan. Mede door de wijzigingen in de notariële wetgeving, de automatisering die nooit stilstaat, de veranderende werkprocessen én doordat iedere zaak verschillend is (overal zitten haken en ogen aan) is het afwisselend werk, blijft het interessant en leer ik nog steeds.
Mevrouw W.P.T. Loermans-Hermsen (Wenda)Secretaresse
Ik ben Wenda Loermans-Hermsen, werkzaam als secretaresse bij Waalstroom Notarissen& Adviseurs in Beuningen en Druten. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik heb je ook graag bij andere notariële zaken.
De heer R.M. Fens (Rob)Personeelsfunctionaris
Ik ben Rob Fens, werkzaam als personeelsfunctionaris bij Waalstroom Notarissen & Adviseurs in Beuningen en Druten. Mijn specialisatie is P & O. Ik weet alles over Personeel en Organisatie en Salarisadministratie. Maar ik help ook graag onze Financiële Afdeling.
Mevrouw A.S. Hanoeman (Ashna)Administratief medewerker
Mevrouw A.M.C. Loeffen (Annemarie) Notarieel medewerker
De heer K.W. te Boekhorst(Kenne)Kandidaat-notaris
Mevr. A.I.M. Hermsen-Bivér (Angela)Secretaresse

Waalstroom Notarissen & Adviseurs

handelsregisternr: 30253130
btw nr: NL810606598B01
Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:00 - 17:00 uur
Maandagavond op afspraak open tussen 17:30 uur en 20:00 uur.

Bezoekadres

Van Heemstraweg 64-A
6641 AG Beuningen (GLD)

Waalstroom Notarissen & Adviseurs heeft meerdere kantoren

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.