Van Hecke Houbenheeft meerdere kantoren

Maatwerk en deskundig inspelen op de specifieke behoeften van de cliënt. Een full service notariskantoor met twee vestigingen in Midden-Limburg waar niet de akte, maar de cliënt centraal staat en je verzekerd bent van de best mogelijke juridische ondersteuning.

De persoonlijke benadering van en aandacht voor de cliënt kenmerkt ons kantoor. Ons uitstekend geoutilleerd kantoor kent een uitgebreide algemene  praktijk. Of het nu gaat om de aankoop van een eigen huis, het afsluiten van een hypotheek, een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, de notaris adviseert en behartigt je belangen. Voor het opstellen van een testament, het regelen van voogdij, het doen van schenkingen, de afwikkeling van een nalatenschap, estate planning of de afwikkeling van een echtscheiding, kun je eveneens bij ons terecht. En zaken zoals het oprichten van een B.V. of N.V., de overdracht van aandelen of het oprichten van een vereniging of stichting zijn bij ons ook in vertrouwde handen.

De alsmaar veranderende en complexer wordende wet- en regelgeving vraagt om specialistische kennis en dat is precies wat ons kantoor biedt. Ons kantoor, met specialisten op elk vakgebied en ervaren en bekwame medewerkers, staat garant voor deskundige, betrouwbare, accurate en efficiënte dienstverlening voor zowel overheidsinstellingen, zakelijke als particuliere relaties. 

nieuws van het notariskantoor

16 mei 2017

Vacature voor een notarieel medewerker / jurist ondernemingsrecht

Van Hecke Houben Notarissen, een modern, dynamisch notariskantoor gelegen in het centrum van Roermond en Heythuysen, zoekt per direct, fulltime, een enthousiaste notarieel medewerker / jurist, die zich wil bekwamen in de fusie- en overnamepraktijk. 

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij zelfstandig dossiers behandelt in onze ondernemingsrecht praktijk, zoals het opstellen van akten van oprichting, aandelen overdrachten, fusies en splitsingen van rechtspersonen. De kandidaat onderhoudt contacten met cliënten en intermediairs en signaleert problemen. De kandidaat ondersteunt daarnaast de notaris op de sectie ondernemingsrecht bij het behandelen van de dossiers.

De kandidaat is flexibel, kan prioriteiten stellen en houdt overzicht onder tijdsdruk, is cliëntgericht en representatief, beschikt over een commerciële instelling en is makkelijk in de omgang, en woont bij voorkeur in (de omgeving van) Roermond.  

Functie eisen

• Juridisch inzicht en/of de wil en het vermogen om dit te verwerven

• kennis van het Fiscaal Recht en inzicht in het lezen van balansen

• nauwkeurigheid en goede, kwalitatief hoogstaande dienstverlening

• klantgerichtheid

• een relevante (minimaal HBO) opleiding

• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

• grote mate van zelfstandigheid en accuratesse

• proactief en stressbestendig

• plezier in het werk en een collegiale, flexibele houding met een goed gevoel voor humor.

Ons kantoor kent een informele werksfeer en beschikt over deskundige medewerkers op het gebied van familierecht, registergoederenrecht en ondernemingsrecht. Het kantoor in Roermond bevindt zich op loopafstand van het station.

Verdere informatie over ons kantoor is te vinden op: www.vanheckehouben.nl.

Spreekt deze vacature je aan, e-mail dan je c.v. en motivatie naar de heer mr. R. Cremers (r.cremers@vhhnotarissen.nl) of mevrouw mr D. Philippen, (d.philippen@vhhnotarissen.nl). 

14 maart 2017

Vacature voor een kandidaat-notaris

Aandacht voor de cliënt, het leveren van maatwerk en een veelzijdigheid van zaken. Werken in een informele doch professionele omgeving met ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Wij zijn op zoek naar zowel jonge kandidaat-notarissen alsook kandidaten met opvolgingsaspiraties. 

Zoek jij dit in jouw baan als kandidaat-notaris ? Dan nodigen wij je van harte uit om eens te komen praten bij ons op kantoor, want wij zijn op zoek naar een:

kandidaat-notaris m/v Familierecht en/of Ondernemingsrecht 


Van Hecke Houben Notarissen is één van de grotere notariskantoren in Midden-Limburg, met 2 vestigingen en wel in Roermond en in Heythuysen. Op succesvolle wijze biedt het kantoor service-gerichte diensten aan op alle notariële vakgebieden. Het kantoor staat bekend om haar goede en efficiënte dienstverlening, waarbij de klant altijd centraal staat.

Wij behandelen uitdagende en afwisselende zaken op alle rechtsgebieden, die veelal om maatwerk vragen. Geen dag is hetzelfde!

Wij zijn aangesloten bij Netwerk Notarissen en streven een actieve deelname aan dit samenwerkingsverband na.

Ons team bestaat uit 4 notarissen, 3 kandidaat-notarissen en 28 gekwalificeerde en ervaren medewerkers en heeft een gezonde leeftijdsopbouw. Er heerst een collegiale, informele en open werksfeer op ons kantoor, waarin eigen initiatief en groeikansen aangemoedigd worden.

In verband met de groeiende praktijk zoeken wij iemand die commercieel denkend is, pro-actief is, beschikt over ondernemersvaardigheden en affiniteit heeft met familierecht en/of ondernemingsrecht. Cliëntgerichtheid, stressbestendigheid, nauwkeurigheid, betrokkenheid en collegialiteit gelden als een vanzelfsprekendheid.

Wij bieden je toekomstperspectief, een fijne werksfeer met eigentijdse apparatuur en werkplekken, prima arbeidsvoorwaarden en een interessante en afwisselende baan in een collegiaal team met zowel interne begeleiding als externe scholing.

Spreekt deze vacature je aan, email dan je motivatie en curriculum vitae naar de heer mr R. Cremers (r.cremers@vhhnotarissen.nl) of mevrouw mr D. Philippen, (d.philippen@vhhnotarissen.nl), dan nemen wij contact met je op.

nieuws van netwerk notarissen

8 augustus 2017nieuws

Zorg voor je kat in een (levens)testament? Dat kan!

Vandaag is het internationale kattendag. In Nederland worden 2,6 miljoen katten als huisdier gehouden. Heb je je wel eens afgevraagd wat er moet gebeuren met je kat als je er...

lees verder >
17 juli 2017nieuws

Op wereldreis: reisgids, inentingen en…. een levenstestament voor thuis!

Op wereldreis gaan vraagt om de nodige voorbereiding en planning. Welke reisgidsen zijn handig om mee te nemen, zijn inentingen nodig? Vaak zit je met je gedachten al aan de...

lees verder >
17 november 2016nieuws

Kleinkinderen duiken steeds vaker op in testament van oma en opa

Kleinkinderen komen steeds vaker voor in een testament, zo blijkt uit een enquête van Netwerk Notarissen onder 44 van de 150 aangesloten notariskantoren. 77% van de ondervraagde notarissen ziet dat...

lees verder >
dhr. mr. R.M.H. Cremers (Ruud)Notaris
Sedert 1997 werkzaam bij het kantoor Van Hecke Houben Notarissen en in 2006 tot notaris benoemd. Ruud Cremers geeft als notaris leiding aan de sectie ondernemingsrecht van ons kantoor, met de nadruk op het begeleiden van fusies en overnames, reorganisaties en bedrijfsopvolgingen. Daarnaast houdt hij zich als notaris ook bezig met de algemene praktijk. Hij studeerde in Amsterdam en in Leiden.
mevr. mr. D.M.G.L. Philippen (Desirée)Notaris
Sedert 1993 werkzaam bij het kantoor Van Hecke Houben Notarissen en in 2006 tot notaris benoemd. Desirée Philippen geeft als notaris leiding aan de sectie personen- en familierecht van onze vestiging in Roermond, daarbij houdt zij zich met name bezig met het opstellen van testamenten, huwelijkse voorwaarden en estate planning. Daarnaast houdt zij zich als notaris ook bezig met de algemene praktijk. Zij studeerde Nederlands en notarieel recht te Nijmegen en is estate planner en mediator.
dhr. mr. M.C.H. Rijk (Marco)Notaris
Sedert 2005 werkzaam bij het kantoor Van Hecke Houben Notarissen en in 2007 tot notaris benoemd. Marco Rijk geeft als notaris leiding aan de vastgoedsectie van onze vestiging in Roermond. Naast de onroerend goed praktijk houdt hij zich als notaris ook bezig met de algemene praktijk. Hij studeerde te Nijmegen en heeft verder de Notariële Specialisatieopleiding Projectontwikkeling en de EPN Beroepsopleiding tot Estate Planner afgerond.
mevr. mr. M. Stoffers (Margje)Kandidaat-notaris
Margje Stoffers is binnen ons kantoor te Roermond werkzaam bij de sectie personen- en familierecht en houdt zich met name bezig met het opstellen van testamenten en de afwikkeling van nalatenschappen. Zij studeerde te Utrecht en heeft de Beroepsopleiding Notariaat afgerond.

Van Hecke Houben Notarissen

handelsregisternr: 14102886
btw nr: NL819518967B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Steegstraat 1
6041 EA Roermond

Van Hecke Houben Notarissen heeft meerdere kantoren

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.