Welkom bij Schilperoort Netwerk Notarissen. Dé Netwerknotaris in Oud-Beijerland.

Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u graag bij met gedegen advies en we wijzen u graag op juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt.

We kunnen u onder andere helpen als u een huis wilt kopen, bij de oprichting van uw eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we uw steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen u bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij Schilperoort Netwerk Notarissen werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen u beter kunnen helpen. Ook hier in Oud-Beijerland.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kunt u bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Schilperoort Netwerk Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van netwerk notarissen

17 juli 2017nieuws

Op wereldreis: reisgids, inentingen en…. een levenstestament voor thuis!

Op wereldreis gaan vraagt om de nodige voorbereiding en planning. Welke reisgidsen zijn handig om mee te nemen, zijn inentingen nodig? Vaak zit je met je gedachten al aan de...

lees verder >
14 juli 2017nieuws

Leestip voor het weekend: dossier ‘je ouders in huis’ in Margriet

Volgens het CBS wonen in 2013 (meest recente cijfers) 182.000 ouders in de AOW-leeftijd met een of meerdere volwassen kinderen in huis. In de notarispraktijk zien we een toename van...

lees verder >
12 juli 2017nieuws

Onderzoek: bijna 40 procent van de huizenkopers koopt zonder financieringsvoorbehoud

De minister van Binnenlandse Zaken heeft deze week de Tweede Kamer geïnformeerd over een onderzoek naar koopovereenkomsten. Dit onderzoek is in opdracht van de minister gehouden onder ruim 45.000 consumenten,...

lees verder >
mr. G. (Gert) SchilperoortNotaris
Ik ben Gert Schilperoort, sinds 1997 notaris te Oud-Beijerland als opvolger van de heer A. Berger. Vanaf 1980 ben ik in de notariële praktijk werkzaam op alle rechtsgebieden met de nadruk op de onroerendgoedpraktijk en het familierecht.
mr. M.L. (Marc) van DijkNotaris
Ik ben sinds 2005 als notaris verbonden aan Schilperoort Netwerk Notarissen. Als notaris heb ik een algemene praktijk. Mijn speciale aandachtsgebieden zijn het familierecht en het ondernemingsrecht. Mijn voorliefde ligt op het gebied van de estateplanning; het op een zo voordelig mogelijk overdragen van vermogen naar de volgende generatie(s), maar uiteraard help ik u ook graag bij andere notariële zaken.
mr. L.L. (Leonie) van de Ruit-Dröge Kandidaat-notaris
Ik ben Leonie van de Ruit, werkzaam bij Schilperoort Netwerk Notarissen in Oud-Beijerland. Mijn specialisatie is familierecht. Ik weet alles over het opstellen van huwelijkse voorwaarden, testamenten en levenstestamenten. Maar ik help u uiteraard ook graag bij andere notariële zaken.
mr. E. (Liesbeth) Vermeulen-Vette Kandidaat-notaris
Ik ben Liesbeth Vermeulen-Vette, werkzaam bij Schilperoort Netwerk Notarissen in Oud-Beijerland. Mijn specialisatie is familierecht. Ik weet alles over de afwikkeling van nalatenschappen, vermogensplanning, schenkingen, testamenten, levenstestamenten, huwelijkse voorwaarden en samenlevingsovereenkomsten. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken.
mr. D. (Dorine) OudhofKandidaat-notaris
Ik ben Dorine Oudhof en vanaf augustus 2016 verbonden aan het kantoor Schilperoort-Netwerk Notarissen, waarbij ik mij met name zal bezighouden met de ondernemingspraktijk.
mevrouw J.K. (Coby) VisserNotarisklerk
Ik ben Coby Visser, sinds 1989 notarisklerk bij Schilperoort Netwerk Notarissen te Oud-Beijerland en werkzaam op de registergoedafdeling.
mevrouw P.F. (Petra) Goedhart-SchoutenNotarieel medewerker
Ik ben Petra Goedhart, sinds 1991 werkzaam op dit kantoor. Ik behandel de losse hypotheken en royementen en daarnaast ondersteun ik de onroerendgoedpraktijk. Mijn werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag.
mevrouw M. (Marian) BleekerBoekhouder
Ik ben Marian Bleeker, sinds 1 juli 1999 werkzaam op dit kantoor. Ik verzorg de boekhouding.
mevrouw R.M. (Rosalinde) van Mullem-KanisSecretaresse
Ik ben Rosalinde van Mullem, werkzaam bij Schilperoort Netwerk Notarissen in Oud-Beijerland. Mijn specialisatie is ondernemingsrecht. Ik weet alles over oprichtingen, statutenwijzigingen en aandelenoverdrachten. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken.
mevrouw M. (Manja) StrooberSecretaresse
Mijn naam is Manja Stroober, werkzaam bij Schilperoort Netwerk Notarissen in Oud-Beijerland. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van familierecht. Ik weet veel over het opmaken van testamenten, akten van huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking, verklaringen van erfrecht en levenstestamenten. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken.
mevrouw C.M. (Keetie) van der GiessenSecretaresse
Ik ben gespecialiseerd op het gebied van familierecht. Ik weet veel over het maken van testamenten, akten van huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking, verklaringen van erfrecht en levenstestamenten. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken.
mevrouw E.A.W. (Lies) van RhijnSecretaresse registergoedafdeling
Ik ben Lies van Rhijn, werkzaam bij Schilperoort Netwerk Notarissen in Oud-Beijerland. Ik werk als secretaresse op de registergoedafdeling, waarbij mijn genoten makelaardijopleiding goed van pas komt.
mevrouw Y.P. (Yvonne) de Vos-Remkes Secretaresse
Ik ben Yvonne De Vos, sinds 1989 werkzaam op dit kantoor. Als receptioniste ontvang ik mensen voor het legaliseren van hun handtekening dan wel in verband met hun afspraak of het maken van een afspraak, ik beantwoord de telefoon en voor het overige verricht ik allerhande administratieve werkzaamheden.
mevrouw M. (Marijke ) van Kleef-StaritskyReceptioniste
Ik ben Marijke Van Kleef, sinds 1996 werkzaam op dit kantoor. Als receptioniste ontvang ik mensen voor het legaliseren van hun handtekening dan wel in verband met hun afspraak of het maken van een afspraak, ik beantwoord de telefoon en voor het overige verricht ik allerhande administratieve werkzaamheden.

Schilperoort Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 24444750
btw nr: NL814784422B01
Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 21:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Beetsstraat 3
3261 PL Oud-Beijerland

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.