Welkom bij Notariskantoor Van Dorst-Dijkers. Jouw notaris in Maasdam, in de prachtige Hoeksche Waard.

Onze notaris en vijf deskundige medewerksters staan voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je op juridische valkuilen die je zelf nooit had gezien. 

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden en testamenten goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals wanneer je dierbare is overleden of bij  het regelen van een scheiding. En  we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt. 

Bij Notariskantoor Van Dorst-Dijkers werken uitsluitend Netwerk(kandidaat-)notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Maasdam.

Op ons kantoor spreken we gewone mensentaal, zetten lekkere koffie en weten precies wat er speelt in de (juridische) wereld. We vinden het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn en scoren daarom hoog op klanttevredenheid; we lopen nèt even een stapje harder voor jou. We delen onze kennis graag en zetten ons ook geregeld belangeloos in voor maatschappelijke doeleinden. Vandaar dat wij van Notariskantoor Van Dorst-Dijkers durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Onze cliënten beoordelen ons met een 8,8. Wil je weten wat hun ervaringen zijn met ons kantoor? Lees dan de beoordelingen op Klanten Vertellen.

nieuws van netwerk notarissen

26 april 2018nieuws

Uit elkaar gaan met een koopwoning; wat moet je regelen? #woonmaand

Hebben jullie besloten uit elkaar te gaan? Dan moeten jullie wat gaan regelen voor de woning waarvan jullie allebei eigenaar zijn. Er zijn kort gezegd twee opties; één van jullie...

lees verder >
26 april 2018nieuws

Een woning erven #woonmaand

Vaak is een woning het meest waardevolle uit een erfenis. Je hoeft geen overdrachtsbelasting te betalen als je een huis erft, maar wel erfbelasting. In de wet staat dat de...

lees verder >
20 april 2018nieuws

Weinig animo voor trouwen volgens oude huwelijksregels

Minister Dekker wil dat aanstaande bruidsparen via de ambtenaar van de burgerlijke stand kunnen kiezen voor de oude algehele gemeenschap van goederen. Met de invoering van de nieuwe huwelijksregels op...

lees verder >
mr. Eva M. van Dorst-DijkersNotaris

078-676 9530
Ik ben Eva van Dorst-Dijkers, met veel plezier netwerknotaris bij Notariskantoor Van Dorst-Dijkers in Maasdam. Mijn specialisaties zijn erfrecht, vermogensplanning en ondernemingsrecht. Ik weet alles over testamenten, schenken, erfenissen en het oprichten of overdragen van je bedrijf. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken, zoals de overdracht van je woning of bedrijfspand. Ik ben bereikbaar via het contactformulier op de website of via het algemene telefoonnummer van kantoor.
mr. Nina U. Figee-OswaldKandidaat-notaris / waarnemer
nina@vandorstdijkers.nl
078-676 9533 (secr.)
Ik ben Nina Figee, en werk sinds mei 2017 bij Notariskantoor Van Dorst-Dijkers in Maasdam. Mijn specialisatie ondernemingsrecht, maar ik werk ook in de vastgoedpraktijk en op het gebied van familierecht. Ik weet alles over de oprichting, overdracht, statutenwijziging, fusie en (af)splitsing van vennootschappen, maar ook voor de overdracht en financiering van (commerciële) onroerende zaken, appartementensplitsingen, erfpacht, opstal en nieuwbouwprojectenbent u bij mij aan het juiste adres. Daarnaast help ik u ook graag bij andere notariële zaken, zoals de overdracht van uw woning of garagebox. Ik ben bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Brenda F. PloegmanNotarieel secretaresse
Ik ben Brenda Ploegman, sinds 2008 met plezier werkzaam bij Notariskantoor Van Dorst-Dijkers in Maasdam. Mijn specialisatie is familierecht. Je kunt bij mij terecht met vragen over een samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, testamenten, levenstestamenten, schenkingen en nalatenschappen. Ik ben elke werkdag bereikbaar tot 15:30 uur.
Lianne Beem-FierloosNotarieel secretaresse
Ik ben Lianne Beem-Fierloos, sinds 2010 met plezier werkzaam bij Notariskantoor Van Dorst-Dijkers in Maasdam. Mijn specialisatie is particulier onroerend goed en ik werk ook in het ondernemingsrecht. Ik weet alles over het overdragen van een woning en het vestigen van een hypotheek. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken zoals het oprichten van een B.V.
Andrea Th. Marks-van der VenNotarisklerk
Ik ben Andrea Marks, sinds 2013 met plezier werkzaam bij Notariskantoor Van Dorst-Dijkers in Maasdam. Mijn specialisatie is familierecht. Je kunt bij mij terecht met vragen over je samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, testamenten, levenstestamenten, nalatenschappen, verdelingen en schenkingen. Ik ben bereikbaar op maandag- en dinsdagochtend, op donderdag en op vrijdag.
Petra M.S. van Ooijen-van VlietNotarieel secretaresse
Ik ben Petra van Ooijen en ben in 2016 het team van Notariskantoor Van Dorst-Dijkers in Maasdam komen versterken. Mijn specialisatie is particulier onroerend goed. Ik weet alles over het overdragen van een woning en het vestigen of doorhalen van een hypotheek.

Notariskantoor Van Dorst-Dijkers

handelsregisternr: 24473958
btw nr: NL1360.56.210.B01
Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:15 uur
Dinsdag08:30 - 17:15 uur
Woensdag08:30 - 20:30 uur
Donderdag08:30 - 17:15 uur
Vrijdag08:30 - 17:15 uur
Bij de avondopenstelling kun je alleen op afspraak terecht.

Bezoekadres

Raadhuisstraat 31
3299 AP Maasdam

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.