Daamen de Kort van Tuijl Notarissenheeft meerdere kantoren

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen: voor wie net iets meer wil!

Vraag hier een offerte bij ons op.

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen is een van de grootste notariskantoren van Nederland, het grootste van Brabant. Dat zegt op zich helemaal niets, maar wij denken toch dat uit de kwaliteit van ons werk blijkt dat we een sterk team vormen met elkaar! Dat die grootte ons in staat stelt te bewijzen altijd ietsje meer te kunnen bieden, of het nu om een testament of een bedrijfsoverdracht gaat, over uw samenlevingscontract of uw schenkingsplan.

Voor een eenvoudige vraag kunt u terecht op ons inloopspreekuur. U kunt uw vraag dan gratis voorleggen aan een (kandidaat-)notaris. Het inloopspreekuur is enkel bedoeld voor eenvoudige vragen; vragen die in (ongeveer) 10 minuten beantwoord kunnen worden. Tijdens het inloopspreekuur kunt u gewoon binnenlopen; u hoeft geen afspraak te maken. Brengt u wel een geldig legitimatiebewijs mee? Bij de openingstijden kunt u terugvinden wanneer de vestiging een inloopspreekuur heeft. Lees verder

nieuws van het notariskantoor

4 juli 2017

Minder avondopenstellingen in de zomerperiode

In de zomervakantie zijn er minder avondopenstellingen.

  • Op onze vestiging in Tilburg Centrum is er geen avondopenstelling/inloopspreekuur van woensdag 19 juli tot en met woensdag 30 augustus;
  • de vestiging Reeshof heeft geen avondopenstelling van dinsdag 18 juli tot en met dinsdag 29 augustus.
28 september 2016

Een open sollicitatie is altijd welkom

Werken bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen betekent betrokkenheid, kwaliteit en maatwerk. Als groot en ondernemend notariskantoor met ruim 65 medewerkers is de mens achter de cliënt het uitgangspunt van ons handelen.

Elke dag weer leveren professionals kwaliteit en passend advies op het gebied van personen- & familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht. Mensen met het juiste talent, teamspirit en ondernemerschap zijn voor ons van grote waarde en we bieden dan ook een cultuur waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Spreekt dit je aan, een open sollicitatie is altijd welkom! Graag ontvangen we je sollicitatie digitaal via sollicitatie@dktnotarissen.nl.

nieuws van netwerk notarissen

8 augustus 2017nieuws

Zorg voor je kat in een (levens)testament? Dat kan!

Vandaag is het internationale kattendag. In Nederland worden 2,6 miljoen katten als huisdier gehouden. Heb je je wel eens afgevraagd wat er moet gebeuren met je kat als je er...

lees verder >
17 juli 2017nieuws

Op wereldreis: reisgids, inentingen en…. een levenstestament voor thuis!

Op wereldreis gaan vraagt om de nodige voorbereiding en planning. Welke reisgidsen zijn handig om mee te nemen, zijn inentingen nodig? Vaak zit je met je gedachten al aan de...

lees verder >
17 november 2016nieuws

Kleinkinderen duiken steeds vaker op in testament van oma en opa

Kleinkinderen komen steeds vaker voor in een testament, zo blijkt uit een enquête van Netwerk Notarissen onder 44 van de 150 aangesloten notariskantoren. 77% van de ondervraagde notarissen ziet dat...

lees verder >
de heer mr. N.J. Adema (Niek-Jan)Notaris en estate planner
Bovenal notaris in Udenhout, maar ook voorzitter van onze maatschap. Probeer iedere dag de combinatie van ons grote, gespecialiseerde kantoor en de laagdrempelige, persoonlijke sfeer van de vestigingen voor onze cliënten waar te maken. Ik doe alles wat notarieel is, kan ook wel alles, maar dat alleen met goede bijstand! Eigen specialismen zijn estate planning en bedrijfsoverdracht.
mevrouw mr. N.M. Brandsema (Neline)Kandidaat-notaris
Ik ben Neline Brandsema , kandidaat-notaris bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen in Udenhout. Vanaf maart 2003 ben ik opgeleid in de algemene praktijk en heb ik mij verdiept in alle rechtsgebieden. Hierdoor kan ik u adviseren op het gebied van het familierecht, het ondernemingsrecht en zowel bestaande als nieuwbouwwoningen en hypotheken.
de heer mr. S.H. Hoogeveen (Sven) Kandidaat-notaris en estate planner
Mijn naam is Sven Hoogeveen, kandidaat-notaris bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Na in 2010 begonnen te zijn in de algemene praktijk, ben ik mij gaan specialiseren in het familierecht en de Estate Planning. De Grotius-opleiding Estate Planning heb ik in 2017 afgerond. Zodoende adviseer ik u graag op het gebied van het familierecht en de estate planning. Ik ben lid van de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN).
de heer mr. G.J. van Tiel (Gerrit Jan)Kandidaat-notaris
Ik ben Gerrit Jan van Tiel, kandidaat-notaris bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen in Udenhout. Mijn specialisme is het familierecht.
mevrouw mr. S. Bong (Shara)Kandidaat-notaris
Ik ben Shara Bong en sinds september 2016 werkzaam als kandidaat-notaris bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Ik heb notarieel en fiscaal recht gestudeerd in Nijmegen. Ik houd me vooral bezig met het personen- en familierecht. In maart 2017 ben ik begonnen aan de beroepsopleiding.
de heer M.R.J. van Beijsterveldt (Thieu)Notarisklerk
Ik ben Thieu van Beijsterveldt, notarisklerk bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen in Udenhout. Mijn specialismen zijn het ondernemingsrecht en de wat meer bijzondere registergoedzaken; daarnaast ben ik lid van de Vereniging van agrarisch specialisten in het notariaat.
mevrouw S.T.V. Putters (Sabine)Notarisklerk
Ik ben Sabine Putters, notarisklerk bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen in Udenhout. Mijn specialismen zijn voornamelijk onroerendgoedtransacties en hypotheken.
de heer mr. P.J. Meulenaars (Jeroen)Notarieel medewerker
mevrouw W.F.M. van den Hurck-van der Wee (Ine)Secretarieel medewerker
mevrouw M.A.J. Wouters (Machele)Secretarieel medewerker
mevrouw S.H. de Graaf (Sylvie)Receptie/telefonie medewerker
mevrouw A. Hamers-Scheepens (Annelie)Receptie/telefonie medewerker

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen

handelsregisternr: 62147498
btw nr: NL854686186B01
Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
maandag inloopspreekuur van 14.00 tot 15.00 uur.

Bezoekadres

Schoorstraat 5
5071 RA Udenhout

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen heeft meerdere kantoren

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.