Daamen de Kort van Tuijl Notarissenheeft meerdere kantoren

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen: voor wie net iets meer wil!

Vraag hier een offerte bij ons op.

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen is een van de grootste notariskantoren van Nederland, het grootste van Brabant. Dat zegt op zich helemaal niets, maar wij denken toch dat uit de kwaliteit van ons werk blijkt dat we een sterk team vormen met elkaar! Dat die grootte ons in staat stelt te bewijzen altijd ietsje meer te kunnen bieden, of het nu om een testament of een bedrijfsoverdracht gaat, over uw samenlevingscontract of uw schenkingsplan.

Voor een eenvoudige vraag kunt u terecht op ons inloopspreekuur. U kunt uw vraag dan gratis voorleggen aan een (kandidaat-)notaris. Het inloopspreekuur is enkel bedoeld voor eenvoudige vragen; vragen die in (ongeveer) 10 minuten beantwoord kunnen worden. Tijdens het inloopspreekuur kunt u gewoon binnenlopen; u hoeft geen afspraak te maken. Brengt u wel een geldig legitimatiebewijs mee? Bij de openingstijden kunt u terugvinden wanneer de vestiging een inloopspreekuur heeft. Lees verder

nieuws van het notariskantoor

4 september 2017

Ondernemers moeten een keuze maken wat te doen met hun pensioen. Heb jij al een keuze gemaakt? Wij helpen ondernemers met Begeleiding Pensioenkeuze.


Sinds 1 juli bouw je geen pensioen meer op in je bedrijf. Voor het pensioen dat je opgebouwd hebt in je bedrijf moet je een keuze maken wat je ermee gaat doen. Je hebt nog even de tijd om de keuze te maken, maar fiscaal gezien is het het meest interessant als je dit jaar nog de keuze maakt. Wij bieden de Begeleiding Pensioenkeuze aan om je te begeleiden bij het maken van de keuze en de deadlines van de Belastingdienst voor je in de gaten te houden.  

Er zijn drie keuzes voor je in je bedrijf opgebouwde pensioen: bevriezen, omzetten en afkopen. Als je kiest voor omzetten en afkopen, moet je dit met een formulier melden aan de Belastingdienst. In sommige gevallen moet een (ex-)partner het formulier van de Belastingdienst ook ondertekenen. Er kunnen ook gevolgen zijn voor je huwelijkse voorwaarden of testament.  

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je ook nog andere business aan je hoofd hebt, bieden wij de Begeleiding Pensioenkeuze aan. We helpen je dan stap-voor-stap het hele keuzetraject te doorlopen. We zorgen ervoor dat je geen deadlines mist. En voor het rekenwerk schakelen we jouw fiscaal adviseur/pensioenspecialist of accountant in. We hebben ook een stappenplan voor jou als ondernemer gemaakt zodat je alle stappen kunt volgen. 

Interesse in de Begeleiding Pensioenkeuze? Neem dan contact met ons op. 

28 september 2016

Een open sollicitatie is altijd welkom

Werken bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen betekent betrokkenheid, kwaliteit en maatwerk. Als groot en ondernemend notariskantoor met ruim 65 medewerkers is de mens achter de cliënt het uitgangspunt van ons handelen.

Elke dag weer leveren professionals kwaliteit en passend advies op het gebied van personen- & familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht. Mensen met het juiste talent, teamspirit en ondernemerschap zijn voor ons van grote waarde en we bieden dan ook een cultuur waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Spreekt dit je aan, een open sollicitatie is altijd welkom! Graag ontvangen we je sollicitatie digitaal via sollicitatie@dktnotarissen.nl.

nieuws van netwerk notarissen

10 oktober 2017nieuws

Een notariële blik op het regeerakkoord

Na een eerste scan van het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’ hebben wij de belangrijkste punten geselecteerd voor relatie en familie, bedrijf en woning. Er komt landelijk beleid ten aanzien...

lees verder >
10 oktober 2017nieuws

Vanochtend op BNR: executeur als 'oplossing' voor ruzie-erfenissen

Dinsdagochtend 10 oktober vertelde Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen op BNR Nieuwsradio over ruzie-erfenissen. Uit onderzoek blijkt dat nabestaanden steeds vaker ruzie maken over de erfenis, met name...

lees verder >
19 september 2017nieuws

Prinsjesdag 2017: dit zijn de plannen voor 2018

Netwerk Notarissen heeft de Prinsjesdagplannen doorgenomen op maatregelen voor huis, bedrijf en relatie/gezin. Ook zijn de plannen uit eerdere jaren bekeken die per 1 januari 2018 worden ingevoerd. Hieronder staan...

lees verder >
de heer mr. N.J. Adema (Niek-Jan)Notaris en estate planner
Bovenal notaris in Udenhout, maar ook voorzitter van onze maatschap. Probeer iedere dag de combinatie van ons grote, gespecialiseerde kantoor en de laagdrempelige, persoonlijke sfeer van de vestigingen voor onze cliënten waar te maken. Ik doe alles wat notarieel is, kan ook wel alles, maar dat alleen met goede bijstand! Eigen specialismen zijn estate planning en bedrijfsoverdracht.
mevrouw mr. N.M. Brandsema (Neline)Kandidaat-notaris
Ik ben Neline Brandsema , kandidaat-notaris bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen in Udenhout. Vanaf maart 2003 ben ik opgeleid in de algemene praktijk en heb ik mij verdiept in alle rechtsgebieden. Hierdoor kan ik u adviseren op het gebied van het familierecht, het ondernemingsrecht en zowel bestaande als nieuwbouwwoningen en hypotheken.
de heer mr. S.H. Hoogeveen (Sven) Kandidaat-notaris en estate planner
Mijn naam is Sven Hoogeveen, kandidaat-notaris bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Na in 2010 begonnen te zijn in de algemene praktijk, ben ik mij gaan specialiseren in het familierecht en de Estate Planning. De Grotius-opleiding Estate Planning heb ik in 2017 afgerond. Zodoende adviseer ik u graag op het gebied van het familierecht en de estate planning. Ik ben lid van de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN).
mevrouw mr. S. Bong (Shara)Kandidaat-notaris
Ik ben Shara Bong en sinds september 2016 werkzaam als kandidaat-notaris bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Ik heb notarieel en fiscaal recht gestudeerd in Nijmegen. Ik houd me vooral bezig met het personen- en familierecht. In maart 2017 ben ik begonnen aan de beroepsopleiding.
de heer M.R.J. van Beijsterveldt (Thieu)Notarisklerk
Ik ben Thieu van Beijsterveldt, notarisklerk bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen in Udenhout. Mijn specialismen zijn het ondernemingsrecht en de wat meer bijzondere registergoedzaken; daarnaast ben ik lid van de Vereniging van agrarisch specialisten in het notariaat.
mevrouw S.T.V. Putters (Sabine)Notarisklerk
Ik ben Sabine Putters, notarisklerk bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen in Udenhout. Mijn specialismen zijn voornamelijk onroerendgoedtransacties en hypotheken.
de heer mr. P.J. Meulenaars (Jeroen)Notarieel medewerker
mevrouw W.F.M. van den Hurck-van der Wee (Ine)Secretarieel medewerker
mevrouw M.A.J. Wouters (Machele)Secretarieel medewerker
mevrouw S.H. de Graaf (Sylvie)Receptie/telefonie medewerker
mevrouw A. Hamers-Scheepens (Annelie)Receptie/telefonie medewerker

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen

handelsregisternr: 62147498
btw nr: NL854686186B01
Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
maandag inloopspreekuur van 14.00 tot 15.00 uur.

Bezoekadres

Schoorstraat 5
5071 RA Udenhout

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen heeft meerdere kantoren

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.