Daamen de Kort van Tuijl Notarissenheeft meerdere kantoren

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen: voor wie net iets meer wil!

Vraag hier een offerte bij ons op.

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen is een van de grootste notariskantoren van Nederland, het grootste van Brabant. Dat zegt op zich helemaal niets, maar wij denken toch dat uit de kwaliteit van ons werk blijkt dat we een sterk team vormen met elkaar! Dat die grootte ons in staat stelt te bewijzen altijd ietsje meer te kunnen bieden, of het nu om een testament of een bedrijfsoverdracht gaat, over uw samenlevingscontract of uw schenkingsplan.

Voor een eenvoudige vraag kunt u terecht op ons inloopspreekuur. U kunt uw vraag dan gratis voorleggen aan een (kandidaat-)notaris. Het inloopspreekuur is enkel bedoeld voor eenvoudige vragen; vragen die in (ongeveer) 10 minuten beantwoord kunnen worden. Tijdens het inloopspreekuur kunt u gewoon binnenlopen; u hoeft geen afspraak te maken. Brengt u wel een geldig legitimatiebewijs mee? Bij de openingstijden kunt u terugvinden wanneer de vestiging een inloopspreekuur heeft. Lees verder

nieuws van het notariskantoor

11 december 2017

Besteed dit jaar nog aandacht aan je pensioen!

Omdat de wet is gewijzigd mag je geen pensioen meer opbouwen bij je eigen bv en moet je een beslissing nemen over het pensioen dat je al heb opgebouwd. Er drie keuzemogelijkheden; je kunt het pensioen bevriezen, omzetten of afkopen.  

Als je besluit je pensioen af te kopen dan kun je in 2017 nog profiteren van een belastingkorting van 34,5%. Na dit jaar wordt deze korting verlaagd naar 25% en in 2019 naar 19,5%. Dit jaar nog in actie komen, kan je dus voordeel opleveren!

Als je kiest voor omzetten of afkopen moet dit op tijd worden gemeld bij de Belastingdienst. In sommige gevallen moet een (ex-)partner het formulier van de Belastingdienst ook ondertekenen. Er kunnen ook gevolgen zijn voor je huwelijkse voorwaarden of testament.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je ook nog andere business aan je hoofd hebt, bieden wij de Begeleiding Pensioenkeuze aan. We helpen je dan stap-voor-stap het hele keuzetraject te doorlopen. En voor het rekenwerk schakelen we je fiscaal adviseur/pensioenspecialist of accountant in. We hebben ook een stappenplan voor jou als ondernemer gemaakt zodat je alle stappen kunt volgen.

We horen het graag als je interesse hebt in de Begeleiding Pensioenkeuze.

5 december 2017

Sluiting kantoren 5 december vanaf 16.00 uur

Wegens bezoek van de Sint zijn onze kantoren op dinsdag 5 december 2017 vanaf 16.00 uur gesloten. In de vestiging Reeshof is er op deze dinsdagavond geen avondopenstelling. Woensdagochtend 6 december zijn wij u graag weer van dienst.

2 november 2017

Geslaagde middag: tentamentraining erfrecht voor leden van Vevanos

Op 31 oktober werd de tentamentraining erfrecht voor Vevanos verzorgd door notaris Peter Blokland van DKT Notarissen. Voor de studenten was het leerzaam en tegelijkertijd een leuke kennismaking met (kandidaat-)notarissen van ons kantoor.

Enkele reacties van de deelnemers:

"Vanaf hier begint het pas: hoe pas je alles wat je weet nu toe in de praktijk voor echte cliƫnten?"

"Heel leerzaam, dit helpt echt."

nieuws van netwerk notarissen

14 december 2017nieuws

Aanslag erfbelasting duurt langer, wat betekent dat voor het uitkeren van de erfenis?

Als een aangifte erfbelasting is ingediend bij de Belastingdienst wordt deze gecontroleerd en legt de Belastingdienst een aanslag op. In 2017 duurt dat langer dan in eerdere jaren. Daarom is...

lees verder >
11 december 2017nieuws

Eigenwoningschenking, waar wordt die voor gebruikt? #maandvanhetgeven

Afgelopen week kwam de Algemene Rekenkamer met een rapport over de vrijstelling van de eigenwoningschenking. Die vrijstelling houdt kort gezegd in dat je belastingvrij maximaal 100.000 euro aan een ander...

lees verder >
27 november 2017nieuws

Zo werkt trouwen vanaf 2018!

Als je gaat trouwen, verandert er meer dan je denkt. Het huwelijk heeft is niet alleen een stap in je relatie maar financieel en juridisch is het ook een hele...

lees verder >
de heer mr. N.J. Adema (Niek-Jan)Notaris en estate planner
Bovenal notaris in Udenhout, maar ook voorzitter van onze maatschap. Probeer iedere dag de combinatie van ons grote, gespecialiseerde kantoor en de laagdrempelige, persoonlijke sfeer van de vestigingen voor onze cliƫnten waar te maken. Ik doe alles wat notarieel is, kan ook wel alles, maar dat alleen met goede bijstand! Eigen specialismen zijn estate planning en bedrijfsoverdracht.
de heer mr. S.H. Hoogeveen (Sven) Kandidaat-notaris en estate planner
Mijn naam is Sven Hoogeveen, kandidaat-notaris bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Na in 2010 begonnen te zijn in de algemene praktijk, ben ik mij gaan specialiseren in het familierecht en de Estate Planning. De Grotius-opleiding Estate Planning heb ik in 2017 afgerond. Zodoende adviseer ik u graag op het gebied van het familierecht en de estate planning. Ik ben lid van de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN).
mevrouw mr. I.M.H. van der Zon (Irma)Kandidaat-notaris
mevrouw mr. S. Bong (Shara)Kandidaat-notaris
Ik ben Shara Bong en sinds september 2016 werkzaam als kandidaat-notaris bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Ik heb notarieel en fiscaal recht gestudeerd in Nijmegen. Ik houd me vooral bezig met het personen- en familierecht. In maart 2017 ben ik begonnen aan de beroepsopleiding.
de heer M.R.J. van Beijsterveldt (Thieu)Notarisklerk
Ik ben Thieu van Beijsterveldt, notarisklerk bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen in Udenhout. Mijn specialismen zijn het ondernemingsrecht en de wat meer bijzondere registergoedzaken; daarnaast ben ik lid van de Vereniging van agrarisch specialisten in het notariaat.
mevrouw S.T.V. Putters (Sabine)Notarisklerk
Ik ben Sabine Putters, notarisklerk bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen in Udenhout. Mijn specialismen zijn voornamelijk onroerendgoedtransacties en hypotheken.
de heer mr. P.J. Meulenaars (Jeroen)Notarieel medewerker
mevrouw W.F.M. van den Hurck-van der Wee (Ine)Secretarieel medewerker
mevrouw M.A.J. Wouters (Machele)Secretarieel medewerker
mevrouw S.H. de Graaf (Sylvie)Receptie/telefonie medewerker
mevrouw A. Hamers-Scheepens (Annelie)Receptie/telefonie medewerker

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen

handelsregisternr: 62147498
btw nr: NL854686186B01
Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
maandag inloopspreekuur van 14.00 tot 15.00 uur.

Bezoekadres

Schoorstraat 5
5071 RA Udenhout

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen heeft meerdere kantoren

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.