Abma Schreursheeft meerdere kantoren

Abma Schreurs biedt, als middelgroot kantoor met een prominente plaats in Noord-Holland, een unieke service door de samenwerking tussen onze advocaten en notarissen. Voor particulieren en het bedrijfsleven hebben wij alle relevante specialismen in huis. Onze Noord-Hollandse wortels zorgen voor een nuchtere aanpak, dienstverlening op maat en een gunstige prijsstelling. Want úw belang staat voorop. 

Abma Schreurs zet zich op alle rechtsgebieden voor u in. Dat doen wij vanuit de secties personen- en familierecht, registergoed en ondernemingsrecht. Door deze manier van werken hebben wij op de diverse vakgebieden diepgaande specialistische kennis opgebouwd, en houden wij die op het vereiste hoge peil. Wij zijn er dan ook graag voor u en uw bedrijf. Of het nu gaat om het zo snel mogelijk uit de wereld helpen van een lastig probleem, of – beter nog – het geven van goed advies om het ontstaan daarvan te voorkomen.

Wat mag u van ons verwachten? Als u bij ons aanklopt, neemt u – met duidelijke afspraken vooraf – een specialist in de arm, die uw vraagstukken snel en correct doorziet en samen met u aan de best mogelijke oplossing werkt. Een gediplomeerde notaris met jarenlange ervaring en die u en uw persoonlijke of bedrijfsmatige situatie bovendien goed kent of snel leert kennen. Daarbij staan goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie bij ons hoog in het vaandel. Met grote betrokkenheid zetten wij ons volledig voor u in.

Abma Schreurs Advocaten Notarissen: we doen het graag en we doen het goed.

nieuws van het notariskantoor

20 december 2016

Vacature voor een junior financial controller

Op korte termijn hebben wij in het finance team van Abma Schreurs Advocaten en Notarissen op onze vestiging te Purmerend plaats voor een junior financial controller.

Functieomschrijving:

In deze functie werk je in het kleine finance team van Abma Schreurs Notarissen. Je pakt allerlei financieel administratieve werkzaamheden op waardoor je ervaring opdoet in alle facetten van finance en kunt door ontwikkelen naar een allround financial controller.

Wij vragen van jou:

een afgeronde HBO opleiding op financieel gebied (BE, SPD, Accountancy, vgl.baar)
minimaal twee jaar werkervaring op een financiële administratie
een klantgerichte instelling
nauwkeurigheid en integriteit
een proactieve houding en wil om te leren
fulltime beschikbaarheid (37.5 uur per week)

Wij bieden jou:

een afwisselende functie met een grote verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je te ontwikkelen en echt van toegevoegde waarde te zijn aan onze organisatie
leuke collega's op meerdere locaties in Noord Holland
een prima salaris
een goed bereikbare locatie op loopafstand van OV en met voldoende parkeermogelijkheid

Ons kantoor in Purmerend is één van de vestigingen van Abma Schreurs Advocaten Notarissen. Samen met de vestigingen in Monnickendam, Hoorn, Amsterdam en Volendam telt de afdeling notariaat ruim 60 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mado van den Brand op 088-4334333. Je sollicitatie kun je sturen aan l.buikman@abmaschreurs.nl.

nieuws van netwerk notarissen

9 februari 2017nieuws

Je kinderen mee laten delen in de erfenis, of liever niet?

In een testament kun je zelf bepalen of en hoeveel je kinderen van je erven. Maar: als een kind het daar niet mee eens is, dan erft het kind toch...

lees verder >
14 februari 2017nieuws

Nieuw in Nederland: gezinscontract bij Netwerknotaris

Netwerk Notarissen heeft een gezinscontract ontwikkeld. Hiermee kunnen mixgezinnen afspraken vastleggen over hun nieuw te stichten gezin. De afspraken gaan niet alleen over het stiefouderschap maar ook over de financiële...

lees verder >
20 januari 2017nieuws

Maximale hypotheek bij aankoop van een woning in 2017

Als je geld leent bij de bank voor de aankoop van een woning, dan wil de bank daarvoor in ruil meestal een hypotheek.  Voor het jaar 2017 geldt dat je...

lees verder >
de heer mr. J.H.J.A. Hofsteenotaris
mevrouw D. Beusenotarisklerk
mevrouw J. Koutnotarieel medewerkster
mevrouw A.C.C. Tol-Jonknotarieel medewerkster
mevrouw E.A. Trompperadministratief medewerkster

Abma Schreurs Advocaten Notarissen

handelsregisternr: 37159001
btw nr: NL811107036B01
Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
maandagavond (oneven week) tot 19.30 uur geopend op afspraak

Bezoekadres

Julianaweg 204a
1131 DL Volendam

Abma Schreurs Advocaten Notarissen heeft meerdere kantoren

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.