Vacature voor een ervaren administratief medewerker in Leiden

Vacature voor een ervaren administratief medewerker in Leiden

16 oktober 2017

Ben je een ervaren administratief medewerker? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij BMS Netwerk Notarissen in Leiden. Dit kantoor zoekt namelijk een ervaren administratief medewerker voor de afdeling onroerend goed.

BMS Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.        

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij BMS Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van BMS Netwerk Notarissen. Of neem contact op met Tanja Huizing via huizing@bmsnotarissen.nl.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.